Football Manager 2022

Konkrétan egy futballklub csapatügyeit irányíthatjuk teljes üzemmódban. A játék szerint menedzserként és csapatvezetőként az a dolgunk, hogy sikerre vigyük a csapatot a különféle meccseken. A játék izgalmas kihívásokat és fejlődési lehetőségeket tartogat, és a korábbi verziókhoz képest rendkívül élethű játékélményben lesz részünk, amikor egy-egy meccsen próbára tehetjük csapatunk képességeit.

FIFA 22

A legendás sorozat ismételten tovább bővült és fejlődött korábbi verzióihoz képest. Lenyűgöző grafika, eseménydús meccsek és kibővített eszközkészlet jellemzi az új játékot. A csapatot nem csak a mesterséges intelligencia ellen irányíthatjuk, hanem online más létező gamerek csapataival is összemérhetjük erőnket. Ezáltal konkrétan részt vehetünk egy élő online bajnokságon is. A játékkal ráadásul valós pénzt is kereshetünk, sőt fogadásokat köthetünk hivatalos oldalakon.

We are football

A játék menete szerint saját fociklubot kell építenünk, amiben aztán sikerre vihetjük csapatunkat. A játékban valós módon tervezhetjük meg a csapatok edzését, beoszthatjuk a költségvetést és fejleszthetjük a klubunkat. Na és természetesen izgalmas meccseken vehetünk részt csapatunkkal. Érdekessége, hogy a játékban női futballcsapatot is irányíthatunk, sőt olyan módon rendezhetjük be a klubunkat, hogy még múzeumot is építhetünk hozzá.

Gépigények

Mindhárom játék már megfelelően fut egy 8 gigás memóriával rendelkező laptopon, habár pontosan ezért érdemes olyan rendszer alatt futtatni, ahol már a dedikált videokártya az alap. A márkásabb laptopok közül a Dell Inspiron vagy az Asus középkategóriás gépei megfelelőek lehetnek, viszont aki tényleg tökéletes játékélményt szeretne, az a FIFA 22-höz legalább egy alap gamergépet szerezzen be.