Hogyan lehetünk egyáltalán biztosak abban, hogy egy kényelmes és tényleg az igényeinknek megfelelő darabot választottunk? Erre keressük a választ a következő cikkben.

Mi is az a SpaTrend Expó?

Ez nem más, mint a SpaTrend minden évben megrendezésre kerülő, nagyszabású rendezvénye, ahol magánszemélyek, cégek és szálláshelyek számára bemutatják a legújabb és a legkedveltebb jakuzzik, kerti bútorok, grillek és árnyékolók széles tárházát. Ennek keretein belül saját szemeddel nézheted meg a kiszemelt típusokat, megfoghatod őket, sőt, egyes daraboknál akár kipróbálási lehetőség is van. Így pedig lényegesen egyszerűbb kiválasztani, hogy melyik a hozzád legközelebb álló típus, mintha csak a monitoron keresztül tudnád összehasonlítani a kiszemelt modelleket.

Az idei évben augusztus 27-szeptember 05-ig három helyszínen lehetett megtekinteni a kerti bútorokat, jakuzzikat, grilleket és árnyékolókat.

Neked is egy új jakuzzira lenne szükséged? Nem volt lehetőséged elmenni a SpaTrend Expóra? Ebben az esetben nézd meg a Caldera Spas legjobb masszázsmedencéit, és válogass kedvedre közülük online!

Mit tehetsz, ha nem tudtál részt venni ebben az időpontban?

Amennyiben nem volt jó számodra az Expó időpontja, semmi okod az elkeseredésre, ugyanis idén már lehetőséged van arra is, hogy egy 3D-s virtuális sétán keresztül nézd meg a kiállítótermekben található kínálatot. Amennyiben valamelyik típus elnyeri a tetszésedet, érdemes a későbbiekben személyesen is eljönnöd, hogy a szaktanácsadók minden kérdésedre választ tudjanak adni.

Miért érdemes személyesen kiválasztani a masszázsmedencét?

Azért, mert minden ember más, mindenki más indíttatásból és más körülmények közé szeretne jakuzzit vásárolni. Ha személyesen tekinted meg a kínálatot, nagy valószínűséggel olyan részletekre is felfigyelhetsz, ami a monitor képernyőjén keresztül nem keltette volna fel a figyelmedet. Ha kisgyermekek is vannak a családban például, sokkal megnyugtatóbb, ha úgy tudsz masszázsmedencét választani, hogy megfogtad a jakuzzik anyagát és lehet, hogy nem is lehet utána eltéríteni egy Softub medencétől.

Megeshet, hogy valami nagyban gondolkoztál a teraszra, de amikor meglátod az egyszemélyes modelleket, nem tudod kiverni a fejedből a magányos kikapcsolódás lehetőségét.