• 1

    Thomas Doll, az FTC vezetőedzője szerint nem lehet azt mondani, hogy nem volt megérdemelt a győzelmük Kecskeméten, bár a német trénernek nem tetszett, amit a nyitómeccsükön látott a szünet után. A 35 fok miatt is panaszkodó Doll szerint Lauth beállítása rázta helyre csapatát a hajrára, de Böde triplájára is kitért külön. Bekő Balázs kis túlzással a fél csapatát lecserélte volna a szünetben, de utána elégedett volt a játékosaival, bár a kulcshelyzetekből végül nem jöttek ki jól. Szivics Tomiszláv az elszalasztott ziccerek miatt azért nem volt teljesen elégedett a PAFC elleni sikerrel, és kiemelte, hogy emiatt is szüksége lesz még egy csatárra. Csertői Aurél szerint pedig a Paks a legjobb kerettel bíró ETO-t tudta legyőzni az NB I első fordulójában.

    AKCIÓ: Pirlo, Neymar, Messi, Ronaldo - focikönyvek a vb alatt!

    MA A TV-BEN: Elkezdi a Fradi, a DVTK és az ETO is, Honvéd-Galata

Napi rovatok

Ma a TV-ben: Újpesten és Felcsúton az Eb-döntő a tét

Feltöltve: 2014, július 28 - 07:28

A végjátékhoz érkezett a Magyarországon zajló U19-es Európa-bajnokság, hétfőn már az elődöntők következnek, Újpesten a német és az osztrák, Felcsúton pedig a portugál és a szerb csapat feszül majd egymásnak a fináléért. Az ismétlések közül kiemelendőek a hétvégi NB I-es nyitóforduló mérkőzései.

"Motivál, ha bármilyen előjellel skandálják a nevem" - Torghelle

Feltöltve: 2014, július 26 - 13:16

A csakfoci.hu oldalán naponta szedjük össze a hazai írott, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban leírt, elhangzott nyilatkozatok legjobb elemét. Itt a legújabb Nap mondása!

A nap fotói: Prandelli a Honvéd-pályán edzette a Galatasaray-t

Feltöltve: 2014, július 26 - 13:42

Vasárnap a Honvéd ellen lép pályára a Galatasaray felkészülési mérkőzésen a Bozsik-stadionban, a törökök edzője, Cesare Prandelli Kispesten vezényelt gyakorlást fiainak.

Focikönyvek, önéletrajzok: akció!

AKCIÓ: -20%! A részletekért kattints a képre!

AKCIÓ: -20%! A részletekért kattints a képre!

AKCIÓ: -20%! A részletekért kattints a képre!

AKCIÓ: -20%! A részletekért kattints a képre!

AKCIÓ: -20%! A részletekért kattints a képre!Nyomj a Tetszik-gombra!