• 38

    Megérdemelt rijekai továbbjutásról és a csak emberelőnyben fellángoló Ferencvárosról is írnak a horvát lapok a két csapat csütörtöki Európa Liga-selejtezője (1-2) után. A legnagyobb rijekai lap egérről és oroszlánról is cikkezett a Fradi kapcsán, mondván egy hét alatt sem tudott kifordulni magából az első meccsen 0 kapura lövésig jutó magyar gárda, az osztályzatokat tekintve pedig öt FTC-játékos tudott a lap szerint az átlagos közelében teljesíteni. A horvátok kitörő örömmel fogadták, hogy feröeri és nem norvég ellenféllel kell majd találkozniuk a következő körben. Lapszemle.

    AKCIÓ: Pirlo, Neymar, Messi, Ronaldo - focikönyvek a vb alatt!

    MA A TV-BEN: Rajt az NB I-ben, az U19-esek a vb-ért küzdenek

Napi rovatok

Ma a TV-ben: Rajt az NB I-ben, az U19-esek a vb-ért küzdenek

Feltöltve: 2014, július 25 - 08:13

Este kezdetét veszi az OTP Bank Liga 2014/2015-ös kiírása, az első találkozón a címvédő DVSC látogat a szomszédvár Nyíregyháza otthonába. Az U19-es Európa-bajnokságon kialakul az elődöntő párosítása, a mieink pedig Izrael ellen a vb-részvételért küzdenek. Ennek kivívásához mindenképpen győznünk kell.

Mészöly Kálmán az 1-6-ról: Erre nincs mentség

Feltöltve: 2014, július 25 - 09:42

A csakfoci.hu oldalán naponta szedjük össze a hazai írott, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban leírt, elhangzott nyilatkozatok legjobb elemét. Itt a legújabb Nap mondása!

A nap fotója: Újra csíkos mezben játszik a Diósgyőr - bemutatták

Feltöltve: 2014, július 23 - 09:50

Csíkos mezben játszik a következő idényben a Diósgyőr csapata. Az új hazai szerelést a klub szurkolói ankétján mutatták be.