• 33

    Thomas Doll, a Ferencváros szakvezetője szerint egész Budapestnek és egész Magyarországnak is tisztában kellene lennie a realitásokkal. A zöld-fehérek mestere a Rijeka elleni második vereséget követően csalódott volt csapata gyenge támadójátéka miatt, de hangsúlyozta azt is, a magyar foci jelenlegi helyzetében (amit az U19-es válogatott szereplése is jól példáz) nem lehet csodát várni. A hazai játékosok kiteszik a szívüket-lelküket, de ez a nemzetközi szinten kevés, és nem optimális, hogy ütközni kell megtanítani a labdarúgókat - tette hozzá. Matjaz Kek, a vendégek mestere a lelátói eseményeket firtató felvetésre annyit mondott, ő a pályát figyelte, mert nem turista, hogy a nézőteret kémlelje.

    AKCIÓ: Pirlo, Neymar, Messi, Ronaldo - focikönyvek a vb alatt!

    MA A TV-BEN: A Fradi és a Diósgyőr visszavágója az EL-ben

Napi rovatok

Ma a TV-ben: A Fradi és a Diósgyőr visszavágója az EL-ben

Feltöltve: 2014, július 24 - 08:13

Visszavágót játszik a Diósgyőr és a Ferencváro is az Európa Ligában, az első mérkőzések eredményei alapján mindkét csapat továbbjutására van esély. A diósgyőriek 2-0-ra nyertek idegenben, a Litex Lovecs otthonában, míg a Fradi szoros vereséget szenvedett Rijekában, igaz, a zöld-fehéreknek mindenképpen javulniuk kell az első meccsen látottakhoz képest.

Huszti: "Egy 34-35 éves magyar játékos sehol nem kell már"

Feltöltve: 2014, július 24 - 19:22

A csakfoci.hu oldalán naponta szedjük össze a hazai írott, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban leírt, elhangzott nyilatkozatok legjobb elemét. Itt a legújabb Nap mondása!

A nap fotója: Újra csíkos mezben játszik a Diósgyőr - bemutatták

Feltöltve: 2014, július 23 - 09:50

Csíkos mezben játszik a következő idényben a Diósgyőr csapata. Az új hazai szerelést a klub szurkolói ankétján mutatták be.