TV-közvetítés: Sokkal többen láthatják a BL-meccseket

Feltöltve: 2011, szeptember 12 - 16:58 Frissítve: 2011, szeptember 12 - 17:01

Már a kedd esti első Bajnokok Ligája rangadót, az FC Barcelona-AC Milan mérkőzést is a UPC összes digitális kábeltelevíziós előfizetője láthatja, miután a kábeltévés társaságnak sikerült megállapodnia a meccseket közvetítő PRO4 tévécsatorna továbbításáról. A TV2 tíz nappal ezelőtt jelentette be, hogy a 2011-2012-es BL-szezon keddi mérkőzéseit az országos kereskedelmi tévé helyett a médiacsoport legújabb hazai csatornája, az eddig mindössze a nézők 16%-ához eljutó PRO4 közvetíti.

NB I: Minden az élvonal hétvégi fordulójáról itt - kattints!

- pepsifoci.hu - "A UPC a mai napon megállapodást kötött a PRO4 továbbítására, és az új csatornát még ma elérhetővé is teszi a legolcsóbb digitális, bronze elnevezésű csomagban, az 50-es programhelyen. Az új csatorna iránti igényt nem kell külön jelezni, újabb csomagot sem szükséges rendelni hozzá a digitális kábeltévé előfizetőinek, és a kínálat bővülése mellett az előfizetési díj változatlan marad.

Így a UPC digitális televízióval rendelkező ügyfelei a BL egyetlen játéknapjáról sem maradnak le, hiszen már a H-csoport holnapi nyitó rangadóját is megtekinthetik. A szerdai mérkőzéseket az előfizetők a német Sat1 programjában követhetik figyelemmel, amely szintén megtalálható a UPC digitális kábeltévés kínálatában, az Európa csomagban.

A Bajnokok Ligájában idén összesen hat fordulóban mérkőznek meg a csapatok: az eheti nyitást követően még szeptember 27-28-án, október 18-19-én, november 1-2-án, november 22-23-án és december 6-7-én" - olvasható a társaság honlapján megjelent közleményben.

Mint ismeretes, a szerdai BL-mecccsek hazai közvetítési joga a Digi TV birtokában vannak.

EZ IS ÉRDEKELHET

Hozzászólások

Címlapon

                                                                 

  • Az olasz bajnokság 14. fordulójának zárómérkőzésén a harmadik Napoli fogadta az élen álló Intert. A nápolyi együttes nagyon hamar vezetést szerzett, még a félidőben emberelőnybe is került. A második félidőben megduplázták az előnyüket, még sem lehettek nyugodtak, ugyanis az Inter szépített, így végig izgalmas maradt a meccs. Azonban a Napoli meg tudta tartani 2-1-es előnyét, és győzelmével 14 forduló után vezeti a Serie A-t.

    MA A TV-BEN: NB II-es és olasz rangadó élőben

Tartalom átvétel