Cáfol a Tankcsapda: nem akartak üzenni a Lokinak

Feltöltve: 2016, február 16 - 22:45 Frissítve: 2016, február 16 - 22:49

Visszavonta a Loki-indulót a Tankcsapda. Ez azt jelenti, hogy ezentúl nem harsanhat fel a közkedvelt rockhimnusz a DVSC-TEVA mérkőzései előtt. Az együttes frontembere azt mondta a Debrecen Televíziónak, nem üzenni akartak a döntéssel, csak az induló születése óta olyan sok minden változott a futballban, hogy úgy érzik, az ő daluk már nem aktuális.

Már a hétvégi, Vasas elleni hazai mérkőzésen is a régi Loki-induló szólt a Nagyerdei Stadionban a Tankcsapdás helyett. A csapat teljesítményére ez nem volt rossz hatással, hiszen a DVSC 4-0-ra nyert, de a jól ismert zene valószínűleg hiányzott a szurkolóknak.

Lukács László, a Tankcsapda frontembere azt mondja, nem üzenni akartak a döntésükkel, az, hogy sokan ezt találgatják, szerinte a bolhából elefánt tipikus esete - írja a dehir.hu. A zenekar tagjai egyszerűen úgy érzik, eljárt az idő az indulójuk felett, az a generáció ugyanis, amelyiknek írták, már visszavonult.

„Az a fajta érzelmi plusz meg érzelmi töltés, ami annak idején minket ennek a dalnak a megírására ösztökélt, az már nincsen meg, őszintén szólva bennem sincs meg, hazudnék ha azt mondanám, hogy megvan. Ezért gondoltuk azt, hogy mivel ez ilyen szinten a Tankcsapda szájából talán hiteltelennek is nevezhető, és mivel van egy új generáció a pályán meg a pálya mellett is, legyen akkor egy új induló is” – mondta a DTV-nek a Tankcsapda frontembere.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON