A Real Madridtól igazolt válogatott játékost a Bayern München - hivatalos

A Bayern München hivatalos oldalán jelentette be, hogy a szezon végéig kölcsönvette Álvaro Odriozolát a Real Madridtól.
Csakfoci Admin 2020. január 22., szerda 12:17
A Bayern München hivatalos oldalán jelentette be, hogy a szezon végéig kölcsönvette Álvaro Odriozolát a Real Madridtól.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 22., szerda 12:17

A 24 éves, 4-szeres spanyol válogatott szélső hátvéd, Álvaro Odriozola 2018 nyara óta játszott a Real Madridban, azonban eddig nem sikerült alapemberré válnia Zinédine Zidane csapatában.

A két klub arról nem számolt be, hogy a Transfermarkt által 20 millió euróra taksált védőre opciós vételi jogot is szerzett volna a Bayern.

Odriozola a bajorok reményei szerint nagy segítségére lehet a sérülésektől sújtott müncheni védelemnek, Hansi Flick vezetőedző kérése is az volt, hogy a téli átigazolási idényben erősítsék meg a hátsó alakzat jobb oldalát.

- Hansi Flick vezetőedzőnk kérésére szerettük volna megerősíteni a hátvédsorunkat. Néhány tárgyalás után Álvaróra esett a választásunk. Örülünk ennek az igazolásnak, a Real Madrid vezetőségének pedig köszönjük szépen a barátságos együttműködést - mondta  Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern vezérigazgatója.

Odriozola, aki Athletic Bilbao és a Sevilla érdeklődését is felkeltette - a most futó szezonban négy bajnokin és egy BL-meccsen lépett pályára, összesen 434 percet játszott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz