Hiába szépített a Vidi, négygólos meccsen maradt alul – videó

3-1-es vereséggel zárta a spanyolországi edzőtáborozását a MOL Fehérvár FC, amely ezúttal a német másodosztályú VfB Stuttgart ellen játszott.
Csakfoci Admin 2020. január 18., szombat 16:17
3-1-es vereséggel zárta a spanyolországi edzőtáborozását a MOL Fehérvár FC, amely ezúttal a német másodosztályú VfB Stuttgart ellen játszott.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 18., szombat 16:17

Szombaton kora délután lejátszotta negyedik, egyben utolsó felkészülési mérkőzését a MOL Fehérvár FC. Az ellenfél ezúttal a német másodosztály 3. helyen álló VfB Stuttgart volt. A találkozó rémálomszerűen kezdődött a fehérváriak szempontjából, a 4. percben megszerezte a vezetést a Stuttgart - Forster került helyzetbe és a bal alsóba helyezett, Kovácsik vetődött, de védeni már nem tudott - derül ki a molfehervarfc.hu tudósításából. A németek jó iramban kezdték a mérkőzést, a Vidi csak rövid ideig birtokoltak a labdát.

A 16. percben megduplázták előnyüket a stuttgartiak - gyors támadás végén az argentin válogatott Gonzalez talált Kovácsik kapujába 15 méterről. Kemény, olykor már a durvaság határát súroló párharcok tarkították az edzőmeccset, sérülés szerencsére nem történt. A félidő hajrájában még Milanov szabadrúgása után Musliu fejelt kapura, a gólvonal elől azonban menteni tudott egy stuttgarti védő.

A szünetben a németek több helyen is változtattak csapatukon, pályára lépett többek közt 27-es mezszámmal a korábbi német válogatott, az FC Bayern Münchennel 2013-ban BL-t nyerő Mario Gomez is. Hét perccel a pályára lépése után Gomez betalált, aki Coulibaly 13 méteres lövése után a kipattanót váltotta gólra. A 71. percben szépíteni tudtak a fehérváriak - Kovács adta be a jobb szélről, laposan a labdát, Petrjak szépen vette át, majd a kifutó kapus felett elegánsan emelt a kapuba, kialakítva a 3-1-es végeredményt.

Összefoglaló

Felkészülési mérkőzés, Marbella

VfB Stuttgart - MOL Fehérvár FC 3-1 (Forster 4., Gonzalez 16., Gomez 53., ill. Petrjak 71.

MOL Fehérvár FC: Kovácsik - Fiola, Musliu, Vinícius, Stopira - Nego, Pátkai, Milanov - Kovács, Futács, Petrjak

Olvastad már?
Edzőmeccsek: Így zárták a felkészülést az NB I-es csapatok – az összes téli találkozó egy helyen
Rengeteg edzőmérkőzést játszanak az OTP Bank Liga csapatai a téli holtszezonban is. A könnyebb átláthatóság kedvéért folyamatosan frissülő menetrenddel jelentkeztünk a felkészülési találkozókról. A következő napok programja mellett az összecsapásokat csapatokra bontva is megtaláljátok. Jó böngészést!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz