Rossi a Puskás Akadémiát dicsérte: "Vannak itt érdekes játékosok az én szempontomból is"

Marco Rossi a Spanyolországban edzőtáborozó Puskás Akadémiát látogatta meg. A szövetségi kapitány dicsérte Hornyák Zsoltot, a csapat vezetőedzőjét és elmondta, hogy több felcsúti játékost is figyel.
Csakfoci Admin 2020. január 12., vasárnap 9:37
Marco Rossi a Spanyolországban edzőtáborozó Puskás Akadémiát látogatta meg. A szövetségi kapitány dicsérte Hornyák Zsoltot, a csapat vezetőedzőjét és elmondta, hogy több felcsúti játékost is figyel.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 12., vasárnap 9:37

Marco Rossi személyében illusztris vendége volt a Puskás Akadémia sotograndei edzésének pénteken. A tréningen megjelent a magyar válogatott szövetségi kapitánya, aki a klubhonlapnak beszélt spanyolországi tartózkodásának céljáról, röviden értékelte a felcsútiak őszi teljesítményét, és elárulta, folyamatosan figyeli és keresi a nemzeti csapatnál szóba jöhető játékosokat.

Azért jöttem Spanyolországba, mert itt edz a Puskás Akadémia, a Fehérvár és a Ferencváros is, így láthatom őket edzés közben, illetve meccsen is. Az a célom, hogy jó kommunikációt alakítsak ki a stábokkal azért, hogy a lehető legjobban működjön az információcsere szezon közben. A jövő év nagyon fontos lesz. Az is lényeges, hogy a játékosokkal törődjünk, érezzék, hogy ott vagyunk velük és nyomon követjük a teljesítményüket – kezdte Rossi a Puskás Akadémia hivatalos YouTube-csatornájánakÚgy gondolom, a Puskás Akadémia jól kezdte a szezont. Érdekes a játékrendszere, egyáltalán nem véletlen, hogy a negyedik pozícióban állnak. Teljesen megérdemelt a helyezésük.

Az olasz szakember dicsérte a felcsútiakat.

Mint ahogy Kuttor Attila Mezőkövesdjéről is elismeréssel szóltam korábban, ugyanúgy a Puskás Akadémia is megérdemli a dicséretet, mert igazán jól teljesítenek. Kedvelem Hornyák Zsoltot, mert rugalmas.

A Puskás Akadémiát láttam már különböző stílusokban és szisztémákban játszani. Fontos, hogy egy edzőnek világos elképzelése legyen. Neki ez megvan, és eddig az eredmények is őt igazolják.

Végezetül arról is szót ejtett, elképzelhető, hogy válogatott meghívót kaphat pár Puskás Akadémia-játékos.

A Puskás Akadémiából eddig csak Nagy Zsoltot, illetve azelőtt Gyurcsó Ádámot hívtam meg, amikor még a Hajduk Splitben játszott, most már a Puskás Akadémia labdarúgója. Teljesen nyitott vagyok minden játékos felé, és vannak is itt az én szempontomból érdekes futballisták. Több külföldi is van, akik nagyon jó játékosok, sajnos nekik nem küldhetek meghívót.

Vannak persze más magyarok is, hiszen mindenkit minden héten, minden meccsen figyelünk. Fontos, hogy érezzék, senki előtt nem zárult be a válogatott kapuja.

Ha rászolgálnak, előbb vagy utóbb kerettagok lehetnek. De ahhoz, hogy megtörténjen, jól kell teljesíteniük – tette hozzá.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz