Angol bajnoki mellett az Inter meccsében is látják a hétvége “tuti” tippjeit

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2020. január 11., szombat 13:52
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 11., szombat 13:52

Az angol harmadik vonalban, a League One-ban rangadót rendeznek szombaton délután. Az Oxford a 4. 39 ponttal, erős hazai mérleggel, a Rotherham a 2. 41 egységgel, kimondottan markáns vendég statisztikával. A házigazda sikerrel vette az FA-Kupa legutóbbi fordulóját, nem úgy, a kék-feketék, akik nagy csatában hajtottak fejet a Championshipben vitézkedő Hull ellenében (2-3). Az egymás elleni mérkőzéseik rendre sok találatot hoztak, ma is gólokban gondolkodunk elsősorban: a +2.5 már 1,7 fölött fizet az irodáknál.

A Serie A-ban szombaton este két pazar formában lévő alakulat találkozik egymással: A San Siróban az Atalanta vendégszerepel. A házigazda a Nápolyban elért sikerével ismét az élre ugrott, Lukakuék szép számmal termelik a gólokat. A bergamóiak viszont még náluk is hatékonyabban, az óévben a Milant, az idén a Parmát intézték el 5-0-ra. Ma ismét a találatokban látunk értéket, három gólt simán benne van a két, kék-fekete alakulat találkozójában, amelyre 1.6 a szorzó.

Vasárnap délután debütál a hazai kispadon a Firenze új vezetőedzője, Iachini mester: a violák vendége a SPAL lesz. A rutinos trénerrel szervezetten focizott a lila sereg Bolognában, ám a hajrában gólt kapott, így végül 1-1-re módosult az állás. A kiesés ellen menekülő ferraraiak fontos meccset buktak el otthon a Veronával szemben. Ma sem gondoljuk, hogy sikeresek lennének a halványkékek: Fior sikerrel kalkulálunk, amelyet 1.5-re tartanak a bukik.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz