"Nektek nem kell edző, akár el is mehetnék most" – ez a beszéd hangzott el a fővárosi rangadó előtt

Lelkesítő beszéddel rázta fel a játékosait Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd vezetőedzője az Újpest elleni fővárosi rangadó előtt.
Csakfoci Admin 2020. január 11., szombat 14:45
Lelkesítő beszéddel rázta fel a játékosait Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd vezetőedzője az Újpest elleni fővárosi rangadó előtt.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 11., szombat 14:45

Mint ismert, az NB I 16. fordulójának szombat esti zárómérkőzésén a Honvéd 0-0-s döntetlent játszott az Újpest elleni fővárosi rangadón.

A találkozót megelőzően a kispestiek stábja ott volt a legfontosabb pillanatoknál, többek között az öltözőben is, ahol Giuseppe Sannino vezetőedző a következő lelkesítő beszéddel motiválta az övéit a kezdősípszó előtt.

Srácok, nagy különbség van meccs és meccs között. Ez a derbi a bajnokság állásától függetlenül is különösen fontos, több szempontból is. Elsősorban azért, mert az utolsó meccsünk idén. Ez egy nagy rangadó, ami után rólatok fog beszélni az egész város. Ugye a részesek akartok lenni ennek? Ennek most rólatok kell szólnia! Ez nem egy sima meccs. Teljesen független a bajnokságtól. Azt hiszem, elég elszántak vagyok és ott van bennetek a szenvedély. Nektek nem kell edző, akár el is mehetnék most, mert érzitek ennek a súlyát. Éreznetek kell! Gyerünk srácok! – mondta az olasz szakember.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz