A Bundesligából hívják a magyar edzőt: "Kecsegtető az érdeklődés, de..."

Lőw Zsolt szerint egyelőre jó helyen van a párizsi élcsapatnál, de következő lépcsőfokként el tudja képzelni, hogy vezetőedző legyen.
Nyikes Zoltán 2020. január 10., péntek 8:44
Lőw Zsolt szerint egyelőre jó helyen van a párizsi élcsapatnál, de következő lépcsőfokként el tudja képzelni, hogy vezetőedző legyen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. január 10., péntek 8:44

A Paris Saint-Germain másodedzője, Lőw Zsolt az M4 Sport Átigazolás című műsorában csütörtökön azt mondta, eddig is lépcsőfokról lépcsőfokra építette fel a karrierjét, és bár "kecsegtető, hogy érdeklődnek iránta", de egyelőre jó helyen van.

A magyar tréner következő lépcsőfokként el tudja képzelni, hogy vezetőedző legyen, mert "pályaedzőként ennél már nehéz magasabbra jutni".

– Vezetőedzőként teljesen más a felelősség, a nyomás, egy egész csapatot és szakmai stábot kell vezetni. Sokkal nagyobb kihívás, nagyobb felelősség. Jelen pillanatban vannak érdeklődök a Bundesligából, de most nagyon jó helyen vagyok Párizsban, régóta szerettem volna Thomas Tuchellel együtt dolgozni, rengeteget tanulok tőle, nagyon jól beilleszkedek ebbe az edző stábba és hozzá tudok tenni a szakmai munkához. A Bajnokok Ligájában a végső győzelemre is esélyes csapatnál dolgozhatok, talán a világ legjobb játékosaival, de kecsegtető, ha az ember iránt érdeklődnek és felmerül a neve egy-egy klubbal kapcsolatban – nyilatkozta az M4-nek Lőw.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Soroksár
Szerződéshosszabbítás
Kékesi Alexander meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, így újabb 2 évre kötelezte el magát Soroksárra.
DVSC
Fiatal bekk érkezett a DAC-tól
A DVSC szerződtette a 17 éves Ferenczi Barnabást.
Tovább az összes átigazoláshoz