Győrben kötött ki a Liverpoolt megjárt csatár, és a kiesőjelölt játékosa is – hivatalos

Az ETO FC Győr négy játékossal erősített a tavaszi idényre. Simon András és Kiss Máté két és félévre, Gaál Bálint másfél évre igazolt a Rába-partiakhoz, Tömösvári Bálint pedig fél évre kölcsönbe került az ETO-hoz.
Csakfoci Admin 2020. január 6., hétfő 19:33
Az ETO FC Győr négy játékossal erősített a tavaszi idényre. Simon András és Kiss Máté két és félévre, Gaál Bálint másfél évre igazolt a Rába-partiakhoz, Tömösvári Bálint pedig fél évre kölcsönbe került az ETO-hoz.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 6., hétfő 19:33

A csakfoci.hu még múlthéten szombaton, elsőként számolt be arról, hogy Győrbe igazol a jelenleg szabadon igazolható Simon András, aki pályafutása során már negyedszer érkezhet a Rába-parti csapathoz, miután a 2019-es év utolsó napján közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II éllovasával, az MTK Budapesttel. A 29 éves támadó pályafutása során az U20-as világbajnokságon bronzérmet szerzett a magyar válogatottal, valamint a Liverpoolnál is szerepelt.

Örülök, hogy visszatérhettem az ETO-ba, ami egy igazán nagy múltú klub, nagy megtiszteltetés újra itt lenni. A célom természetesen az NB1-es feljutás – mondta a klubhonlapnak Simon, aki két és fél évre írt alá a Rába-partiaknál.

Az őszi idényt az NB I-ben öt év után ismét az első osztályban szereplő Kaposvár Rákóczi FC fiatal csatára, Tömösvári Bálint is a győrieknél kötött ki - ő a Honvéd játékosaként kölcsönszerződéssel került fél évre az ETO-hoz.

Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagy múltú klub megkeresett. Felvázolták nekem a tervet és szimpatikus volt, szeretném hozzásegíteni a csapatot az NB1-es feljutáshoz – fogalmazott a 21 éves játékos.

A Merkantil Bank Ligában a kiesést jelentő 18. helyen telelő Szombathelyi Haladás korábbi labdarúgója, Gaál Bálint is az ETO színeiben fog futballozni a tavaszi idényben, miután másfél éves szerződést írt alá.

Örülök, hogy itt lehetek, és remélem, hogy hozzá tudok járulni az ETO sikeres szerepléséhez a jövőben – jelentette ki.

Végül, de nem sorban Kiss Máté az élvonalbeli ZTE FC csapatától érkezett két és fél évre a nevelőegyesületéhez.

Itt kezdtem a pályafutásomat, itt nevelkedtem, nagyon örülök, hogy újra itt lehetek. Célom, hogy elérjük az NB1-et, akár már ebben a szezonban – nyilatkozta a 28 éves középpályás a papírok szignózását követően.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz