Fradi: Rebrov toronymagasan az évtized edzője a szurkolóknál - a legjobb játékost is megválasztották

Alig akadt kérdőjel a legjobbak között, elsősorban a 2010-es évek második felének játékosai győzték meg a zöld-fehér szimpatizánsokat.
Csakfoci Admin 2020. január 1., szerda 22:01
Alig akadt kérdőjel a legjobbak között, elsősorban a 2010-es évek második felének játékosai győzték meg a zöld-fehér szimpatizánsokat.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 1., szerda 22:01

Közönségszavazást írt ki az ulloi129.hu Fradi-szurkolói oldal az évtized edzőjének, játékosának és álomcsapatának megválasztására. A voksoláson a Ferencváros jelenlegi mestere, Szergej Rebrov a szavazatok 72.2%-át kapta (1627), őt Thomas Doll követi jócskán lemaradva (372, 16.5%), a harmadik pedig Ricardo Moniz 77 szavazattal (ez 3.4%).

A 2010-es évek játékosának megválasztásánál szintén elsöprő többséget ért el Gera Zoltán, aki 1439 voksot kapott, ez az összes 64.7 százaléka. Őt 491 szavazattal Böde Dániel követte (22.1%), míg a harmadik Dibusz Dénes lett 117 szavazattal (5.3%).

Az évtized álomcsapatában sem akadt sok kérdőjel: a maga posztján Dibusz Dénes, Miha Blazic, Cristian Ramirez, Gera Zoltán, Varga Roland és Böde Dániel is 70 százalék fölötti eredményt ért el.

Az évtized Fradija (ulloi129): Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Besic, Ramírez – Gera, Somalia – Varga, Isael, Tokmac – Böde

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
ZTE
Márton Gábor
Márton Gábor vezetőedző elmondása szerint a következő idényben is ő ül majd minden bizonnyal a Zalaegerszeg kispadján, és hosszabb távra tervez a kék-fehéreknél. (sportal.blikk.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz