Véber lehet az átalakuló magyar klub edzője - új tulajdonos is érkezik

Visszatér korábbi együtteséhez az 50 éves tréner, aki szabad kezet kap a keret kialakításához, csupán 6-7 ember maradhat az őszi kezdőcsapatból.
Nyikes Zoltán 2019. december 20., péntek 12:44
Visszatér korábbi együtteséhez az 50 éves tréner, aki szabad kezet kap a keret kialakításához, csupán 6-7 ember maradhat az őszi kezdőcsapatból.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. december 20., péntek 12:44

2018 telén nevezték ki a BLSZ első osztályában szereplő Fővárosi Vízművek SE vezetőedzőjének a korábban az NB I-ben és az NB II-ben is szerepet vállaló Véber Györgyöt.

A budapesti együttes az őszi szezont követően a 8. helyen áll hat győzelemmel, négy döntetlennel és hét vereséggel, honlapunk információja szerint azonban a téli felkészülést már nem az újpesti klubikonnal kezdi meg a Vízművek.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Véber visszatérhet korábbi csapatához, a jelenleg az NB III Közép csoportjában szereplő Rákosmente KSK-hoz

– az 50 éves szakember a 2015-2016-os idényben már irányította az RKSK-t –, amely élére információink szerint új tulajdonosi kör került. Úgy tudjuk, Véber szabad kezet kap, 6-7 ember marad a kezdőcsapatból, így a keret jelentősen átalakulhat.

Olvastad már?
Tulajdonosváltás a Vasasnál - hivatalos bejelentés
Jámbor János értékesítette többségi tulajdonrészét, így a jövőben Nagy György nagyvállalkozó és Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosa közösen működtetik tovább a Vasas felnőtt labdarúgását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz