Lesújtó vélemény Kádárról: "A 40-es éveiben járó emberek gyorsabban futnak" – távozhat a légiós

Ukrán sajtóhírek szerint a Dinamo Kijev a csapat keretének megújítását tervezi, melynek során néhány légióstól megválnak a télen. Ennek eshet áldozatául a klubot két és féléve szolgáló Kádár Tamás is.
Csakfoci Admin 2019. december 18., szerda 17:41
Ukrán sajtóhírek szerint a Dinamo Kijev a csapat keretének megújítását tervezi, melynek során néhány légióstól megválnak a télen. Ennek eshet áldozatául a klubot két és féléve szolgáló Kádár Tamás is.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 18., szerda 17:41

Az FC Dynamo Nation nevű ukrán futballportál szerint a Dinamo Kijev összesen öt védő eladását tervezi a télen, köztük van a magyar válogatott alapembere, Kádár Tamás is. Mellette Tomasz Kedziora, Carlos Zambrano, Josip Pivaric és Sidcley hasonló sorsra van ítélve.

A hátvédek mellett három középpályás - Mohammed Kadiri, Gerson Rodrigues és Fran Sol - is távozhat a klubtól. Hozzáteszik, a kijeviek mérlegelni fogják létszám felettivé vált légiósok eladási lehetőségeit, és teljes mértékben arra törekednek, hogy pénzt lássanak a szóban forgó labdarúgók eladásából. A portál kiemeli, a fentebb említett légiósokra a szakmai stáb különböző okok miatt nem számít.

A napokban Szerhij Nahornyak, az ukránok korábbi futballistája éles kritikát fogalmazott meg Kádárról.

A 40-es éveiben járó emberek gyorsabban futnak, mint Kádár. Ez nem Dinamo-szint

- idézte a 48 éves ex-labdarúgó szavait a 1927.kiev.ua.

A Dinamo Kijev csalódást keltő idényt produkál, hiszen a BL-selejtező harmadik köréből a belga Club Brugge ejtette ki az ukránokat, majd egy héttel ezelőtt hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a három magyar játékost - Kecskés Ákost, Vécsei Bálintot és Holender Filipet foglalkoztató svájci Lugano ellen, így a harmadik helyen zárt, s elbúcsúzott az Európa Liga-csoportkörétől. A bajnokságban 18 forduló alatt 36 pontot szereztek, és csak a 2. helyen állnak a bajnokságban, 14 ponttal lemaradva a rivális Sahtar Donyecktől.

Kádár korábban elárulta, keleti topcsapat vitte volna az előző téli átigazolási időszakban, de ismeretlen okokból meghiúsult az üzlet.

A 29 éves bekk 2017 telén igazolt a lengyel Lech Poznantól Dinamo Kijevhez, az elmúlt két és félév alatt két Ukrán Szuperkupa-sikert ünnepelhetett, és nemrég izomsérüléséből felépülve a 100. tétmeccsét játszotta az ukrán élvonalban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
ZTE
Márton Gábor
Márton Gábor vezetőedző elmondása szerint a következő idényben is ő ül majd minden bizonnyal a Zalaegerszeg kispadján, és hosszabb távra tervez a kék-fehéreknél. (sportal.blikk.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz