Kaotikus állapotok: Botrányba fulladt a magyar meccs – a pályára tódultak a nézők is

Harminc-negyven hazai néző is kivette részét a dulakodásból a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei másodosztályú mérkőzésen.
Nyikes Zoltán 2019. november 1., péntek 10:14
Harminc-negyven hazai néző is kivette részét a dulakodásból a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei másodosztályú mérkőzésen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 1., péntek 10:14

A megyei II. osztályú bajnokság Nyírerdő csoportjának előző fordulójában az Ópályi-Ladányi TC mérkőzést a játékvezető az 53. percben 0-0-ás állásnál félbeszakította - kezdi beszámolóját a szon.hu.

Kósa József, az ópályiak edzője a honlapnak azt mondta, hogy egy szabálytalanságot követően az egyik játékosa összeakaszkodott a vele szabálytalankodó mezőladányi játékossal, majd pár néző is a pályára ment és bekapcsolódott a kakaskodásba.

Kertész Milán, a Ladányi TC trénere is felelevenítette az eseményeket a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei hírportálnak.

– Egy ártalmatlan szituációban, a középpálya környékén történt egy szabálytalanság és ebből alakult ki a konfliktus. Lökdösődött a két játékos, majd a hazaiak játékosa belerúgott a földön fekvő játékosomba, ütésváltás is történt,

majd a közben a pályára özönlő harminc-negyven hazai néző is kivette részét a dulakodásból, kaotikus állapotok uralkodtak a pályán.

A rendezők nem álltak a helyzet magaslatán, mikor próbáltam csitítani a helyzetet, az egyik arcon köpött – mondta a szakember.

Az esetet a megyei labdarúgó szövetség versenybizottsága később tárgyalja tájékoztatta a lapot Kvaka Árpád megyei igazgató.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Bognár István
Bognár Istvánnal sikeres egyeztetéseken van túl az MTK: megszületett a megállapodás szerződésének meghosszabbításáról, így a 32 éves játékos a következő idényben is a kék-fehéreket erősíti majd.
Fehérvár FC
Szabó Levente
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Szabó Leventét a DVTK és az Újpest is meg akarja szerezni, de az sem kizárt, hogy a Vidi is számítana rá a következő szezonban.
Puskás Akadémia
Batik, Corbu, Slagveer
Honlapunk úgy értesült, hogy Batik Bence szerződését nem hosszabbítják meg a Puskásnál, a 30 éves játékos jelenleg a Vasassal tárgyal. Sajtóhírek szerint Corbut a Lecce vinné.
Tovább az összes átigazoláshoz