Nikolic: "A miénk volt ma a jobbik csapat"; Rebrov: "Megérdemeltük" - így látták az edzők a Vidi-Fradit

Marko Nikolic szerint emelt fővel jöhettek le a pályáról és nem érdemeltek vereséget a Ferencváros ellen. Szergej Rebrov a parádésan védő Dibusz Dénest sem akarta kiemelni csapatából. Edzői értékelések.
Dudás Gábor 2019. október 27., vasárnap 19:59
Marko Nikolic szerint emelt fővel jöhettek le a pályáról és nem érdemeltek vereséget a Ferencváros ellen. Szergej Rebrov a parádésan védő Dibusz Dénest sem akarta kiemelni csapatából. Edzői értékelések.
Szerző: Dudás Gábor 2019. október 27., vasárnap 19:59

Marko Nikolic (Fehérvár): - Jó színvonalú és hangulatú mérkőzés volt, ami az eredményt leszámítva nekem is nagyon tetszett.

Abban biztos vagyok, hogy nem érdemeltünk vereséget, a miénk volt ma a jobbik csapat a helyzetek számát tekintve mindenképpen. Sokkal több lehetőséget alakítottunk ki ellenfelünknél, a döntetlenre legalább rászolgáltunk volna, de a futball nem mindig igazságos, a tapasztalat nyerte meg a rangadót.

De gratulálok mindkét csapatnak, a Ferencvárosnak a győzelemhez, a mi játékosaink emelt fővel jöhettek le a pályáról. Mostantól koncentrálunk a következő mérkőzésekre. Elégedett vagyok a cserejátékosainkkal, de nem döntenék másként most sem, nekik most a padon kellett kezdeniük, a padról beszállva pedig megtették a dolgukat, azt, amit kértünk tőlük. Elégedett vagyok a megsérült Juhász Roland helyére hirtelen beugró Rus Adriánnal is. A csapat magja, öt kezdőjátékos (Juhász, Vinícius, Huszti, Fiola, Pátkai) is hiányzott ma, nem tudom, más csapat hogyan tudná ezt kezelni, szerintem mi tudjuk. Viszont elég olcsó gólokat kaptunk ma, ami a fiatalabb csapatunknak is betudható talán. 

Szergej Rebrov (FTC): - Ma sem volt könnyű dolgunk, de a játékosaink ismét bebizonyították, hogy igazi karakterek. Szerintem megérdemeltük a mai győzelmet, de tény, hogy a második félidőben nagyon meg kellett küzdenünk a pontokért, ami a mögöttünk álló nehéz sorozatot, időszakot látva nem meglepő. Nagyon fontos meccsen szereztünk rendkívül értékes pontokat, amiért köszönetet kell mondanunk a szurkolóinknak is.

Nem szeretek kiemelni egy-egy játékost, szerintem mindenki nagyon nagyot küzdött, nem csak Dibuszé, hanem az egész csapaté az érdem. Ma Dénes kompenzálta a védelmi megingásainkat, ahogy az Újpest ellen épp a védelmünk kompenzált, amikor nem mentek úgy a támadások.

Én minden meccsen győzelemre törekszem, 9 pontot terveztem erre a három mérkőzésre is. 

OTP Bank Liga, 10. forduló:

MOL Fehérvár FC - Ferencváros 1-2 (Milanov 86., ill. Sigér 25., 64.)

Beszámoló és videók itt! 

A meccs minden fontos mozzanata percről percre itt!

Fehérvár: Kovácsik - Nego, Rus, Musliu, Hangya - Elek (Funsho, 70.), Nikolov - Petrjak, Pantic, Kovács I. (Milanov, 70.) - Futács (Hodzic, 46.)

FTC: Dibusz - Botka, Blazic, Dvali, Civic (Heister, 71.) - Sigér, Haratin, Ihnatenko - Varga R. (Lovrencsics, 84.), Isael, Tokmac (Zubkov, 57.)

Az NB I állása:

Neked ajánljuk
Átigazolások
REAC
Urbán lehet az edző
Sajtóhírek szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Tovább az összes átigazoláshoz