Fotó: www.ujpestfc.hu

Honvéd: Visszatérhet a bajnokcsapat alapembere – közel az újabb bejelentés

A csakfoci.hu információi szerint a tolnaiakkal közös megegyezéssel szerződést bontó középhátvéd újra a piros-feketéknél játszhat.
Nyikes Zoltán 2019. augusztus 30., péntek 17:00
Fotó: www.ujpestfc.hu
A csakfoci.hu információi szerint a tolnaiakkal közös megegyezéssel szerződést bontó középhátvéd újra a piros-feketéknél játszhat.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. augusztus 30., péntek 17:00

Péntek délután a Paksi FC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a 23 éves középhátvéddel, Bobál Dáviddal.

A csakfoci.hu információi szerint a korábbi korosztályos magyar válogatott játékos visszatérhet nevelőegyesületéhez, a Budapest Honvédhoz, de nem kizárt, hogy máshol folytatja pályafutását, hiszen értesüléseink szerint máshonnan is van érdeklődés a 24 éves játékos iránt.

Bobál 2013 augusztusában csatlakozott a kispestiek felnőttcsapatához, ahol először csupán a 2013/14-es kiírás utolsó fordulójában lépett pályára a Debreceni VSC elleni idegenbeli mérkőzésen. A következő szezont a másodosztályú Sopronnál töltötte, ahol alapemberré vált, így a Honvédhoz való visszatérését követően már az NB I-ben is kirobbanthatatlan volt a piros-feketék kezdőjéből.

A védő a 2016/17-es évadban fontos tagja volt a kispestiek bajnokcsapatának, majd 2018 nyarán légiósnak állt és a cseh élvonalbeli Dukla Prahához szerződött. Klubváltása után sérülést szenvedett, ennek következtében egy mérkőzésen sem lépett pályára ősszel, a csehek pedig 2018 decemberében felbontották a szerződését.

Bobál a tavaszt Pakson töltötte, ahol 5 élvonalbeli meccsen jutott lehetőséghez, a most futó szezonban pedig még nem játszott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Soroksár
Szerződéshosszabbítás
Kékesi Alexander meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, így újabb 2 évre kötelezte el magát Soroksárra.
DVSC
Fiatal bekk érkezett a DAC-tól
A DVSC szerződtette a 17 éves Ferenczi Barnabást.
Tovább az összes átigazoláshoz