A "türelmetlen" Dzsudzsák már a télen topbajnokságba igazolhat az oroszok szerint

Feltöltve: 2013, szeptember 25 - 08:51 Frissítve: 2013, szeptember 26 - 19:19

Egy orosz sajtóértesülés szerint Dzsudzsák Balázs a télen csapatot vált, és egy nyugat-európai, jegyzett csapatban folytathatja pályafutását. Az orosz Izvesztyija szerint a magyar középpályás szíve szerint már ment volna, ajánlatot is kapott az Intertől, de nem engedte el a Dinamo Moszkva. A lap idézi Dzsudzsák ügynökét is, aki szintén ajánlatokról beszél Dzsudzsák kapcsán.

Utazz Barcelona-meccsre! I Utazz Real Madrid-meccsre!

Dzsudzsák Balázs volt a téma az egyik legtekintélyesebb orosz közéleti lap, az Izvesztyija internetes kiadásában, ahol "Dzsudzsák a télen vissza akar térni Európába" címet adták annak a cikknek, amely a Dinamo Moszkva középpályásával foglalkozik. A lap tényként állítja, hogy Dzsudzsákért kész lett volna 14 millió eurót fizetni az olasz Inter, de az orosz klub nem engedte el a játékost, mivel a vezetőedző, Dan Petrescu ragaszkodott hozzá.

Az Izvesztyija úgy fogalmaz, hogy az Interé volt a legkonkrétabb a többi ajánlat között, és Dzsudzsák elégedetlen azért, mert nem engedték őt el. A portál szerint Dzsudzsák már nyugtalan és türelmetlen, szeretne minél előbb csapatot váltani, és kérte is a Dinamo vezetését, hogy engedjék el a télen. A lap mindenesetre megszólaltatta a futballista ügynökét is.
– Dzsudzsák teljesítményével elégedettek a Dinamónál. Ugyanakkor aktív érdeklődés mutatkozik irányába olyan topkluboktól, amelyekről minden játékos álmodik – idézi az Izvesztyija Vörösbaranyi Józsefet.

Megszólalt Dzsudzsákkal kapcsolatban az a Szergej Szilkin is, aki a Dinamo Moszkva vezetőedzője volt akkor, amikor a magyar játékost leigazolta a moszkvai klub.
– Régóta figyelte őt a Dinamo Moszkva, már akkor is, amikor még a PSV-ben játszott. Bizonyította, hogy rendre magas szintű és stabil játékot tud nyújtani, kitűnt a többiek közül, csapata vezére és kulcsjátékosa. Legfőbb erénye a sokoldalúsága, mind a két szélen lehet használni, egyértelmű, hogy Petrescu bizalmát is élvezi, nem szívesen válna meg tőle. De Dzsudzsák visszatérése Európába logikus lépés lenne. Biztos vagyok abban, hogy Európa legerősebb bajnokságainak élcsapatiban is megállná a helyét. Ráadásul a Dinamónál most van annyi játékos, hogy meg tudnák oldani a pótlását – fejezte be a Dinamo legendás alakja, Szergej Szilkin.

Az Izvesztyija még megemlíti, hogy Dzsudzsáknak 2015-ig szól a szerződése Moszkvában, piaci értékét pedig a transfermarkt.de alapján 13 millió euróra taksálják.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON