"Néhány játékosnak a pénz fontosabb, mint hogy a Fradiba jöjjön" - Moniz még erősítene

Feltöltve: 2013, szeptember 1 - 15:25 Frissítve: 2013, szeptember 1 - 16:38

Ricardo Moniz kihasználná az előttük álló néhány órát annak érdekében, hogy a Ferencváros tovább erősítse keretét. A Fradi vezetőedzője elmondta, eddig is nagy energiát fektettek arra, hogy megfelelő minőségű játékosokat hozzanak a Ferencvároshoz, ugyanakkor hozzátette, néhány futballista esetében úgy érzi, túlságosan a pénz irányítja őket, az a lehetőség pedig kevésbé, hogy a Fradiban játszhatnak.

TABELLA: Az NB I állása itt!

Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője elmondta, mindent megtesznek, hogy tovább erősítsék a zöld-fehér egyesületet.
– Az átigazolási szezon kezdetétől nagyon sok próbajátékos járt nálunk, hatalmas energiát fektettünk abba, hogy megfelelő erősítést jelentő játékosokat találjunk. Az látszik, hogy sikerrel jártunk, de nem minden esetben az átigazolási időszak elejére történt ez meg, hanem inkább a vége felé, mint Adams és Diallo esetében. Van még előttünk két nap, természetesen tovább tevékenykedünk ezen a téren, minden erősítés fontos lehet – mondta el Moniz a Ferencváros-Kecskemét találkozó lefújását követő sajtótájékoztatón, ahol a szakembernél a korábbi hírek szerint a Fradival készülő Buzsákyra és Vassra is rákérdeztek. Moniz bővebben és konkrétan nem tért ki egy játékosra sem, ugyanakkor megemlítette, vannak olyan kiszemelt futballisták, akiknek a hozzáállása nem nyerte el a tetszését.

– Nagyon fontos egy játékos esetében, akit kiszemelünk, hogy milyen edzettségi állapotban van, azonnal tud-e számunkra segítség lenni. Néha az az érzésem, hogy bizonyos játékosoknál inkább a pénz fontosabb, mint az elhivatottság, hogy a Ferencvárosért játsszanak – vélekedett a holland szakember. (Fotó: PMFC-Matias-Facebook)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON