Diósgyőr: Előbb tüntetnek, majd a vezetőkkel beszélgetnek a szurkolók

Feltöltve: 2013, augusztus 22 - 11:06 Frissítve: 2013, augusztus 22 - 11:16

Az elmúlt időszakban több olyan esemény is történt a DVTK körül, amely foglalkoztatja a diósgyőri szurkolókat, ezért a vezetők egy közös beszélgetésre hívják a szimpatizánsokat.

VIDEÓ: Szalai gólpassza a BL-selejtezőn - kattints!

A diósgyőri klub folyamatos tájékoztatást adott az eseményekről (Rudolf Gergely és l’Imam Seydi szabadlistára helyezése, válasz Luque vádjaira, stb.), de nem reagált minden pletykára (szabályt erősítő kivétel, amikor már a csapategységet veszélyeztette egy mendemonda, mint például Kádár Tamás és Elek Ákos elküldése) és természetesen folyamatban lévő ügyeket sem kommentált. Ez azonban nem elégítette ki a szurkolók kíváncsiságát és demonstrációt szerveztek csütörtök délutánra. A megmozdulást megakadályozni nincs szándékunkban, ugyanakkor véleményünk szerint egy tömegrendezvény nem alkalmas a higgadt párbeszédre - írja a dvtk.eu.

A kialakult helyzet szemtől szembe történő megbeszélése érdekében Dudás Hunor, Kovács Zoltán és Szivics Tomiszláv személyes találkozóra hívja a szurkolók képviselőit a jövő hét közepén egy később meghatározandó időpontban a Diósgyőri Stadion VIP termébe. A konstruktív beszélgetés érdekében, amikor nem csak a kérdések fontosak, hanem a válaszok is, húsz főben maximalizálják a résztvevők létszámát.

Ezen a találkozón az üzleti titkokat kivéve nem lesz tabu téma, a szurkolók képviselői a legilletékesebbtől kapnak átfogó tájékoztatást a DVTK-nál folyó szakmai és háttérmunkáról - írja a klub hivatalos honlapja.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

  • 14

    Görögország ellen játssza első 2015-ös Európa-bajnoki selejtezőjét a magyar válogatott vasárnap, a Groupama Arénában (20:45). Dárdai Pál csapata számára egy esetleges győzelem hatalmas lépést jelenthetne a továbbjutás, vagy legalábbis egy pótselejtezőt érő helyezés felé, de ehhez nyilván lesz egy-két szava a sorozatban eddig pocsékul szereplő 2004-es Európa-bajnoknak is Budapesten. A találkozót élőben közvetíti a csakfoci.hu, tartsatok velünk, és beszéljétek ki a meccset a cikk alatt! Hajrá, Magyarország!!!

    AJÁNLAT: Utazz az Atletico Madrid-Barcelona meccsre - akció!
    MA A TV-BEN: Dárdai válogatottja a görögök ellen

Tartalom átvétel