Kiderült, hol folytatná Higuain; német csapat mentheti meg a PSG-t a büntetéstől - külföldi körkép

A legfontosabb és legérdekesebb vasárnapi hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Csakfoci Admin 2019. június 30., vasárnap 21:40
A legfontosabb és legérdekesebb vasárnapi hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 30., vasárnap 21:40

ANGLIA

Manchester United: A klubelnök Ed Woodward a szakmai stábnak küldött körüzenetében jelezte, hogy a klub tervei között szerepel újabb Aaron Wan-Bissakához hasonló reménységek szerződtetése. (Telegraph) A Liverpool és a Tottenham visszalépett Bruno Fernandes szerződtetésétől, így a Vörös Ördögök tűnnek befutónak a portugál játékosnál. (Express)

Liverpool: A klublegenda Ray Clemence szerint a Liverpoolnak komoly pénzeket kellene költenie igazolásokra ahhoz, hogy a Manchester City kihívói lehessenek a Premier League-ben. (Mirror)

Arsenal: A Crystal Palace 100 millió fontot kér az Ágyúsoktól Wilfried Zaháért. (Mail)

Tottenham: Mauricio Pochettino elmondása szerint még nem végeztek az átigazolási piacon. (Independent) A londoni klub rövidesen pontot tehet Tanguy Ndombele ügyére, ugyanis 60 millió fontos ajánlatot készülnek tenni a középpályásért. (Standard)

SPANYOLORSZÁG

Real Madrid: A klubelnök Daniel Levy felhívta a Real Madrid illetékeseit, hogy felajánlja nekik Christian Eriksen eladását, miután a dán középpályás nem hosszabbította meg 2020 nyarán lejáró szerződését. (Marca)

Barcelona: A cáfolatok ellenére Griezmann-nal valójában már március óta folynak a tárgyalások, és hétfőn az első adandó alkalommal szeretnék bejelenteni az aznaptól 120 millió euróért leigazolható csatárt. (AS)

Atlético Madrid: A fővárosiak rövidesen bejelenthetik Ante Rebic leigazolását, aki 40 millió euróért csatlakozhat Simeone együtteséhez. (Sky Austria)

OLASZORSZÁG

Juventus: A torinóiak megegyeztek a Paris Saint-Germaintől távozó Adrien Rabiot-val. (Sky Italia) Gonzalo Higuain testvére és egyben ügynöke, Nicola kijelentette, hogy tiszteletben tartják a csatár szerződését, így ha visszatér Olaszországba, csak a Juventusznál hajlandó játszani. (twitter.com/NicolaHiguain)

Napoli: Ancelottiék egy kivásárlási záradéknak köszönhetően 34+2 millió euróért leigazolták Kostas Manolaszt az AS Romától, aki a Villarrealhoz távozó Raúl Albiolt lesz hivatott helyettesíteni. (Gianluca Di Marzio)

Internazionale: A Dárdai-érában a Herthához igazoló Valentino Lazaro hétfőn orvosi vizsgálatra jelentkezik a milánói csapatnál, melyhez 21,5 millió euróért, és további bónuszokért igazolhat át. (Sky Austria)

Brescia: Nagy Dominik a Serie A-ban folytathatja – kulcsszerepet játszhat a Vidi az üzletben

NÉMETORSZÁG

Borussia Dortmund: A sárga-feketék szélsője, Jacob Bruun Larsen felkeltette a Liverpool, a Manchester United és az Arsenal érdeklődését. (Mail) 21 éves korában felhagy a profi futballal a korábban nagy tehetségnek tartott Dario Scuderi, aki 3 évvel súlyos térdsérülése után sem tudott az élsportnak megfelelő fizikai állapotba kerülni. (Bild)

RB Leipzig: Gulácsiék csapata mentheti meg a Gazdasági Fair Play-büntetéstől a PSG-t, ugyanis Christopher Nkunku vélhető 15 millió eurós leigazolásával a párizsiak játékoseladásból származó éves bevételei már az UEFA által elvárt 72 millió eurót is meghaladnák. (Bild)

VILÁGFOCI

Paris Saint-Germain: Kylian Mbappé egyelőre nem szeretné meghosszabbítani három évre szóló szerződését. (Marca)

Ajax: André Onana elmondta egy interjúban, hogy a Manchester United érdeklődése ellenére is szeretné a holland bajnoknál maradni. (Voetbal International)

PAOK: Marko Nikolics is jelölt a Vidi korábbi EL-ellenfelének kispadjára

Neked ajánljuk
Átigazolások
REAC
Urbán lehet az edző
Sajtóhírek szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Tovább az összes átigazoláshoz