Fotó: www.fradi.hu

Fradi: "Az egyik legerősebb ellenfelet kaptuk" – a válogatott játékos a Vidivel példálózik

A Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes úgy véli, egyértelműen nagyon nehéz ellenfelet kaptak a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában, de meg kell oldaniuk ezt a feladatot.
Nyikes Zoltán 2019. június 21., péntek 18:25
Fotó: www.fradi.hu
A Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes úgy véli, egyértelműen nagyon nehéz ellenfelet kaptak a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában, de meg kell oldaniuk ezt a feladatot.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. június 21., péntek 18:25

A Ferencváros hivatalos oldala Dibusz Dénest kérdezte a Bajnokok Ligája-selejtező első körös ellenfeléről, azaz a Ludogorecről. Mint ismert, a bolgár csapat az előző idényben is találkozott magyar csapattal, akkor a MOL Vidi FC elleni oda-visszavágós párharcban 1-0-s összesítéssel alulmaradt. A Fradi kapusa úgy véli, ezen a szinten már nincs könnyű mérkőzés.

– Egyértelműen nagyon nehéz ellenfelet kaptunk a selejtező első fordulójában, de úgy gondolom, hogy nem is kaphattunk volna gyengét vagy olyat, amely ellen kijelenthető, hogy mi vagyunk a párharc esélyesei – kezdte 7-szeres magyar válogatott labdarúgó.

Persze, a lehetőségekhez mérten az egyik legerősebb ellenfelet kaptunk, de úgy vagyunk ezzel, hogy meg kell oldanunk ezt a feladatot.

Ott van előttünk a Vidi példája, ők az előző szezonban ki tudták ejteni a bolgárokat – bízom benne, hogy ez nekünk is sikerülni fog.

Dibuszt arról is faggatták, készen áll-e a konkurenciaharcra, hiszen a Budapest Honvédtól érkező Gróf Dávid személyében erős posztriválist kapott.

– Készen állok! Nekem is volt időm bőven felkészülni erre mind fizikálisan, mind mentálisan, most pedig lesz nagyjából három hetünk arra, hogy meggyőzzük a vezetőedzőt arról, hogy melyikünk is a jobb. Én továbbra is szeretném megtartani a pozíciómat a Ferencváros kapujában, ennek szellemében fogok dolgozni minden edzésen és edzőmérkőzésen – válaszolta Dibusz.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
ZTE
Márton Gábor
Márton Gábor vezetőedző elmondása szerint a következő idényben is ő ül majd minden bizonnyal a Zalaegerszeg kispadján, és hosszabb távra tervez a kék-fehéreknél. (sportal.blikk.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz