Hivatalos: Diósgyőrben folytatja a Paksról távozó védő

A Diósgyőr hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a hét elején Paksról távozó védőt, Vági Andrást.
Csakfoci Admin 2019. június 20., csütörtök 17:00
A Diósgyőr hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a hét elején Paksról távozó védőt, Vági Andrást.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 20., csütörtök 17:00

Vági András a Goldball ‘94 FC-ben ismerkedett meg a labdarúgással, az élvonalban 19 évesen az MTK színeiben mutatkozott be, először Diósgyőrbe Svájcból érkezett. A DVTK-ban kereken 50 alkalommal lépett pályára az élvonalban, a Ligakupa-győzelemhez vezető úton hat mérkőzésen két gólpasszal vette ki a részét a sikerekből.

Távozását követően Paksra igazolt. Másfél éven keresztül Mezőkövesden szerepelt kölcsönben, mielőtt visszatért volna. Az előző bajnokságban alapemberként számítottak rá a Dunántúlon, idén tavasszal viszont sérülés hátráltatta – írja a dvtk.eu.

Nagy örömmel tértem vissza, szerintem egy magyar focistának az egyik legnagyobb megtiszteltetés a DVTK labdarúgójának lenni. Büszke vagyok arra, hogy itt lettem felnőtt labdarúgó, és egyedül itt tapasztaltam meg, mit jelent szurkolók előtt, a szurkolókért játszani.

Az elmúlt években nehéz érzés volt, mikor ellenfélként jártam Diósgyőrben, de jó volt látni, hogy minden jó irányba változik, akár a stadionra, az edzőközpontra, az utánpótlásra, akár a szakmai stábra gondolok. Persze legjobban mindig a szurkolótáborért csodáltam, és irigyeltem volt csapattársaimat.

Személy szerint úgy érzem, az elmúlt években rutinosabb lettem, miközben ugyanúgy éhes vagyok a sikerre, mint korábban. Szeretnék újra bizonyítani a diósgyőrieknek, és szeretnék a piros-fehér sikerek részese lenni – nyilatkozta Vági András a klubhonlapnak.

A régi-új szerzeményről elismerően szólt Ifj. Tajti József, a DVTK sportigazgatója.

Vági András egy rutinos játékos, aki tapasztalatával nagy hasznára lesz a csapatnak, emellett a fiatalok fejlődésében is sokat segíthet. Nagyon jól ismeri a DVTK-t, ezért biztos vagyok benne, hogy gyorsan be fog illeszkedni a csapatba – fogalmazott.

Olvastad már?
Diósgyőr: van érdeklődés a válogatott játékos iránt – három újabb kiszemelt
A Diósgyőr csütörtöki sajtótájékoztatóján szó esett arról, hogy a játékosok orvosi, fizikai felméréseken vesznek részt ezen a héten, majd az érdemi munka hétfőn kezdődik Fernando Fernández vezetőedző irányításával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
ZTE
Márton Gábor
Márton Gábor vezetőedző elmondása szerint a következő idényben is ő ül majd minden bizonnyal a Zalaegerszeg kispadján, és hosszabb távra tervez a kék-fehéreknél. (sportal.blikk.hu)
REAC
Urbán lehet az edző
Sajtóhírek szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz