ETO-Fradi: Leonardo bokatörést szenvedett - Strestik bocsánatot kért

Feltöltve: 2013, május 12 - 20:44 Frissítve: 2013, május 13 - 08:19

A vasárnapi Győri ETO-Ferencváros bajnoki mérkőzésen bokatörést szenvedett a vendégek brazil játékosa, Leonardo, miután Marek Strestik piros lapot érően szabálytalankodott ellene. A piros lapot kapó játékos zaklatott állapotú interjúja tükrözte azt is, hogy nem tudott felhőtlenül örülni a bajnoki címnek sem, amikor meghallotta, hogy mi történt.

TABELLA: Az NB I állása itt!

Sajnálatos sérülés történt a vasárnap délutáni győri bajnokavatón, az ETO-Ferencváros mérkőzésen. A 79. percben Marek Strestik rácsúszott a ferencvárosi Leonardóra, akinek reakciójából nyilvánvalóan lehetett látni, hogy súlyos sérülést szenvedett. A Sport TV információi szerint bokatörést szenvedett a Fradi brazilja. A meccset közvetítő csatorna megkérdezte Strestiket is, aki szemmel láthatóan zaklatott állapotban nyilatkozott a történtekről.

– Hallottam, hogy valami történt Leonardo bokájával, nagyon-nagyon sajnálom, nem akartam ezt csinálni, bocsánatot szeretnék tőle kérni. Nem tudok most az örömre sem koncentrálni, nagyon sajnálom, hogy így történt – nyilatkozta Marek Strestik. (Fotó: fradi.hu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • 38

    Megérdemelt rijekai továbbjutásról és a csak emberelőnyben fellángoló Ferencvárosról is írnak a horvát lapok a két csapat csütörtöki Európa Liga-selejtezője (1-2) után. A legnagyobb rijekai lap egérről és oroszlánról is cikkezett a Fradi kapcsán, mondván egy hét alatt sem tudott kifordulni magából az első meccsen 0 kapura lövésig jutó magyar gárda, az osztályzatokat tekintve pedig öt FTC-játékos tudott a lap szerint az átlagos közelében teljesíteni. A horvátok kitörő örömmel fogadták, hogy feröeri és nem norvég ellenféllel kell majd találkozniuk a következő körben. Lapszemle.

    AKCIÓ: Pirlo, Neymar, Messi, Ronaldo - focikönyvek a vb alatt!

    MA A TV-BEN: Rajt az NB I-ben, az U19-esek a vb-ért küzdenek

Tartalom átvétel