ETO-Fradi: Leonardo bokatörést szenvedett - Strestik bocsánatot kért

Feltöltve: 2013, május 12 - 20:44 Frissítve: 2013, május 13 - 08:19

A vasárnapi Győri ETO-Ferencváros bajnoki mérkőzésen bokatörést szenvedett a vendégek brazil játékosa, Leonardo, miután Marek Strestik piros lapot érően szabálytalankodott ellene. A piros lapot kapó játékos zaklatott állapotú interjúja tükrözte azt is, hogy nem tudott felhőtlenül örülni a bajnoki címnek sem, amikor meghallotta, hogy mi történt.

TABELLA: Az NB I állása itt!

Sajnálatos sérülés történt a vasárnap délutáni győri bajnokavatón, az ETO-Ferencváros mérkőzésen. A 79. percben Marek Strestik rácsúszott a ferencvárosi Leonardóra, akinek reakciójából nyilvánvalóan lehetett látni, hogy súlyos sérülést szenvedett. A Sport TV információi szerint bokatörést szenvedett a Fradi brazilja. A meccset közvetítő csatorna megkérdezte Strestiket is, aki szemmel láthatóan zaklatott állapotban nyilatkozott a történtekről.

– Hallottam, hogy valami történt Leonardo bokájával, nagyon-nagyon sajnálom, nem akartam ezt csinálni, bocsánatot szeretnék tőle kérni. Nem tudok most az örömre sem koncentrálni, nagyon sajnálom, hogy így történt – nyilatkozta Marek Strestik. (Fotó: fradi.hu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON