ETO-Fradi: Leonardo bokatörést szenvedett - Strestik bocsánatot kért

Feltöltve: 2013, május 12 - 20:44 Frissítve: 2013, május 13 - 08:19

A vasárnapi Győri ETO-Ferencváros bajnoki mérkőzésen bokatörést szenvedett a vendégek brazil játékosa, Leonardo, miután Marek Strestik piros lapot érően szabálytalankodott ellene. A piros lapot kapó játékos zaklatott állapotú interjúja tükrözte azt is, hogy nem tudott felhőtlenül örülni a bajnoki címnek sem, amikor meghallotta, hogy mi történt.

TABELLA: Az NB I állása itt!

Sajnálatos sérülés történt a vasárnap délutáni győri bajnokavatón, az ETO-Ferencváros mérkőzésen. A 79. percben Marek Strestik rácsúszott a ferencvárosi Leonardóra, akinek reakciójából nyilvánvalóan lehetett látni, hogy súlyos sérülést szenvedett. A Sport TV információi szerint bokatörést szenvedett a Fradi brazilja. A meccset közvetítő csatorna megkérdezte Strestiket is, aki szemmel láthatóan zaklatott állapotban nyilatkozott a történtekről.

– Hallottam, hogy valami történt Leonardo bokájával, nagyon-nagyon sajnálom, nem akartam ezt csinálni, bocsánatot szeretnék tőle kérni. Nem tudok most az örömre sem koncentrálni, nagyon sajnálom, hogy így történt – nyilatkozta Marek Strestik. (Fotó: fradi.hu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

  • 4

    A holland Go Ahead Eagles ellen akarna inkább játszani a bosnyák Zeljeznicar az Európa Ligában, ahol minden bizonnyal ott is lesz majd a balkáni gárda, amely 2-0-s előnyre tett szert idegenben máltai ellenfelével szemben. Ugyanakkor a bosnyákok is tudják, hogy sokkal nagyobb esély van arra, hogy a Ferencváros lesz majd a riválisuk, arról viszont fogalmuk sincs, hogy hol fogadhatják majd esetleg a zöldeket, mivel a július 23-i dátum foglalt a nemzetközi stadionjukban, köszönhetően egy koncertnek és egy bizonyos Dino Merlinnek.

    MA A TV-BEN: Kezdődik az U19-es Eb, Fradi TV

Tartalom átvétel