Fotó: www.fradi.hu

NB I: Megvan a Fradi-DVSC játékvezetője; Berke kapta a Honvéd-DVTK-t – bíróküldés

Az MLSZ játékvezetői bizottsága kijelölte a 32. forduló sípmestereit: Solymosi Péter dirigálásával dőlhet el a Haladás sorsa, Iványi Újpesten fúj, Bogár pedig a Vidi-MTK mérkőzést kapta.
Nyikes Zoltán 2019. május 10., péntek 17:11
Fotó: www.fradi.hu
Az MLSZ játékvezetői bizottsága kijelölte a 32. forduló sípmestereit: Solymosi Péter dirigálásával dőlhet el a Haladás sorsa, Iványi Újpesten fúj, Bogár pedig a Vidi-MTK mérkőzést kapta.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. május 10., péntek 17:11

A Magyar Labdarúgó Szövetség a szokásának megfelelően péntek délután nyilvánosságra hozta a hétvégi NB I-es forduló játékvezetői küldését.

A harmadik helyért harcban álló Budapest Honvéd és a kiesés ellen menekülő Diósgyőri VTK összecsapását Berke Balázs fújja, míg a vendégek szempontjából nagyon fontos Mol Vidi FC–MTK Budapest találkozót Bogár Gergő kapta.

A vélhetően tartalékosan felálló, de közel sem motiválatlan Ferencváros és a bronzcsatában részt vevő Debrecen rangadóján az a Pintér Csaba fog dirigálni, aki az előző fordulóban is a DVSC mérkőzésén működött közre, igaz akkor alapvonali asszisztensként – szintén ebben a szerepkörben végezte a munkáját Pintér a legutóbbi, 2-1-es debreceni győzelemmel végződő februári összecsapáson.

A 41 éves bíró legutóbb játékvezetőként a másodosztályú Vasas-Kazincbarcika (3-3) találkozón fújt.

NB I, 32. forduló

17.00: Újpest–Puskás Akadémia – Iványi Zoltán
17.00: Budapest Honvéd–Diósgyőri VTK – Berke Balázs
17.00: Mol Vidi FC–MTK Budapest – Bogár Gergő
17.00: Mezőkövesd–Haladás – Solymosi Péter
17.00: Paks–Kisvárda – Andó-Szabó Sándor
19.30: Ferencváros–Debreceni VSC – Pintér Csaba

Neked ajánljuk
Átigazolások
REAC
Urbán lehet az edző
Sajtóhírek szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Tovább az összes átigazoláshoz