Még megvédte az UEFA az MU-Real meccs bíróját

Feltöltve: 2013, március 6 - 16:30 Frissítve: 2013, március 6 - 16:30

Egyelőre kiállt a török Cüneyt Cakir mellett az UEFA. A Manchester United-Real Madrid BL-nyolcaddöntőn vitatott piros lapot kiosztó és egyébként is kritizált játékvezető továbbra is a foglalkoztatott bírók között lesz – ha a hivatalos játékvezető-ellenőri jelentésben nem érkezik panasz ellene.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Mint ismeretes, több oldalról – természetesen elsősorban az angolok részéről – is érte kritika Cüneyt Cakir keddi teljesítményét, a manchesteriek Nani kiállítását vitatták erősen, de spanyol oldalról sem voltak megelégedve a török produkciójával.

Az UEFA egyik illetékes szóvivője a The Guardiannek nyilatkozva egyelőre megvédte a bírót.

- Semmiféle problémánk nincs a teljesítményével, így a kiállítás kapcsán sem. Még várjuk a helyi ellenőr hivatalos jelentését, ahogy az ilyenkor szokásos. Ha esetleg ebben bármiféle felvetés érkezne a bíráskodással kapcsolatban, lépni fogunk, addig viszont a bíró ott van a játékvezetői listánkon.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

Hozzászólások

Címlapon

                                                                 

  • 15

    A Ferencváros 3-0-s sikere után Thomas Doll elégedetten értékelt és dicsérte csapatát, míg Kondás Elemér amiatt sajnálkozott, hogy a Debrecennek nem használta ki a helyzeteit. Bekő Balázs elmondása szerint bele fog betegedni, ha a DVTK hasonló meccseket játszik a jövőben is, Horváth zöldségleveshez hasonlította az MTK elleni találkozót, László Csaba pedig inkább nem foglalkozott a játékvezetővel. Csertői Aurélnek nem tetszett a csapata játéka, Nebojsa Vignjevic ellenben rendkívül boldog volt az Újpest győzelmét követően. Zoran Szpisljak amondó, a Békéscsabának helye van az NB I-ben, Marco Rossi pedig komoly kritikát fogalmazott meg a Honvéd-szurkolók felé, akiknek a stadionban kellene a csapatot biztatni, nem pedig kommentelgetni. Edzői értékelések.

    MA A TV-BEN: MTK-Vidi, Fradi-Loki, Dárdaiék a Bayern ellen, angol, spanyol, olasz bajnokik

Tartalom átvétel