Még megvédte az UEFA az MU-Real meccs bíróját

Feltöltve: 2013, március 6 - 16:30 Frissítve: 2013, március 6 - 16:30

Egyelőre kiállt a török Cüneyt Cakir mellett az UEFA. A Manchester United-Real Madrid BL-nyolcaddöntőn vitatott piros lapot kiosztó és egyébként is kritizált játékvezető továbbra is a foglalkoztatott bírók között lesz – ha a hivatalos játékvezető-ellenőri jelentésben nem érkezik panasz ellene.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Mint ismeretes, több oldalról – természetesen elsősorban az angolok részéről – is érte kritika Cüneyt Cakir keddi teljesítményét, a manchesteriek Nani kiállítását vitatták erősen, de spanyol oldalról sem voltak megelégedve a török produkciójával.

Az UEFA egyik illetékes szóvivője a The Guardiannek nyilatkozva egyelőre megvédte a bírót.

- Semmiféle problémánk nincs a teljesítményével, így a kiállítás kapcsán sem. Még várjuk a helyi ellenőr hivatalos jelentését, ahogy az ilyenkor szokásos. Ha esetleg ebben bármiféle felvetés érkezne a bíráskodással kapcsolatban, lépni fogunk, addig viszont a bíró ott van a játékvezetői listánkon.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • Négy Bundesliga 1-es csapat is továbbjutott kedden a Német Kupában. A Bayer Leverkusen csak a hosszabbításban múlta felül hazai pályán a másodosztályú Kaiserslauternt, a Hoffenheim a végig a kispadon ülő Szalai Ádám nélkül is két vállra fektette az Aalent, a Freiburg a Kölnt verte egy perc alatt, egy kihagyott 11-essel együtt is, míg a Borussia Dortmund Drezdában, a harmadosztályú Dynamo stadionjában, 30500(!) szurkoló előtt, Immobile duplájával diadalmaskodott, de közben újra elveszítette Marco Reust egy sérülés miatt.

  AJÁNLOTT CIKKEK
Tartalom átvétel