Hat bíró a Loki-Vidi meccsen

Feltöltve: 2013, március 6 - 16:30 Frissítve: 2013, március 7 - 00:17

Egyfajta tesztmeccs is lesz egyben a DVSC és a Videoton Ligakupa-negyeddöntője: az MLSZ döntése értelmében, tapasztalatszerzés céljából hat játékvezető működik majd közre a délutáni mérkőzésen.

Kövess minket: Twitter   Facebook

A Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében a 2013-2014-es bajnokság minden mérkőzésén hat játékvezető ténykedik majd, a vezető bírók munkáját négy asszisztens segíti: kettő az oldalvonal mellett lenget, kettő pedig az alapvonalon teljesít szolgálatot.

Tapasztalatszerzés céljából a szerda esti DVSC - Videoton FC Ligakupa-negyeddöntő visszavágóján tesztelik az új modellt - írja a vidi.hu. (FORRÁS ÉS FOTÓ: VIDI.HU)

A csakfoci.hu élőben közvetíti a 18 órakor kezdődő összecsapást!

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

  • 16

    Thomas Doll és a Ferencváros hibátlan bajnoki rajtja a német szakember hazájában is "feltűnt" már, ennek kapcsán nyilatkozott egy helyi portálnak az FTC szakvezetője. A tréner érdekes összehasonlítást is tett, némi párhuzamot vonva csapata, illetve a Bayern és a Dortmund letámadásra épülő focija között, és arról is beszélt, mit hozhat a jövő számára. Doll egy dolgot kezel csak némi fenntartással Budapesten.

    MA A TV-BEN: Magyarország-Románia

Tartalom átvétel