Hat bíró a Loki-Vidi meccsen

Feltöltve: 2013, március 6 - 16:30 Frissítve: 2013, március 7 - 00:17

Egyfajta tesztmeccs is lesz egyben a DVSC és a Videoton Ligakupa-negyeddöntője: az MLSZ döntése értelmében, tapasztalatszerzés céljából hat játékvezető működik majd közre a délutáni mérkőzésen.

Kövess minket: Twitter   Facebook

A Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében a 2013-2014-es bajnokság minden mérkőzésén hat játékvezető ténykedik majd, a vezető bírók munkáját négy asszisztens segíti: kettő az oldalvonal mellett lenget, kettő pedig az alapvonalon teljesít szolgálatot.

Tapasztalatszerzés céljából a szerda esti DVSC - Videoton FC Ligakupa-negyeddöntő visszavágóján tesztelik az új modellt - írja a vidi.hu. (FORRÁS ÉS FOTÓ: VIDI.HU)

A csakfoci.hu élőben közvetíti a 18 órakor kezdődő összecsapást!

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

  • 1

    Egy berlini lap szerint a két kiszemelt magyar válogatott játékos közül csak Dzsudzsák Balázs megszerzésére van már csak esélye a nyáron a Herthának, Dibusz Dénesről minden bizonnyal lemondhat. A Dinamo Moszkva szélsőjének azonban – a korábbi németországi híreknek megfelelően – helyet kell csinálnia a keretben (és a klubkasszában) Dárdai Pálnak, a brazil Ronny lehetséges kérői azonban konkrét ajánlattal még nem igazán kopogtattak be.

    MA A TV-BEN: Honvéd-Loki, Chelsea-Arsenal

Tartalom átvétel