Barca: Valdes kirohanása 4 meccses eltiltást ért

Feltöltve: 2013, március 6 - 14:54 Frissítve: 2013, március 6 - 14:54

Négy meccsre szóló eltiltást kapott Victor Valdes, a Barcelona első számú kapusa, miután a Real Madrid elleni, hétvégi rangadó végén trágár szavakkal kérte számon a bírón, hogy miért nem adott meg egy 11-est a katalánoknak a hajrában.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Victor Valdes rögtön a lefújást követően a játékvezetőhöz szaladt, hogy számon kérje az elmaradt büntetőt, majd a társak elrángatták a kapust onnan, igaz, későn, hiszen piros lappal jutalmazta kirohanását a bíró.

A spanyol szövetség retorziója sem maradt el és a játékvezetői jelentés alapján négy mérkőzésre elmeszelte a válogatott hálóőrt. Valdes így legkorábban április 13-án, a Zaragoza elleni, idegenbeli bajnokin védhet majd újra.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • Stieber Zoltán nagyszerű formába lendült a Hamburg csapatában, német klubja utolsó öt góljából hármat a magyar középpályás szerzett a Bundesligában, ezzel egyébként saját gólrekordját is beállította már. Ugyanakkor a válogatott futballista amiatt bosszús, amit a statisztikák mutatnak, nevezetesen azt, hogy góljai közül csak egy esett győztes találkozón, elmondása szerint szíve szerint be is cserélné pontokra a találatait. Stieber csapatával most a Dortmund ellen készül.

  AJÁNLOTT CIKKEK
Tartalom átvétel