Késhet a Kecskemét hősének visszatérése

Feltöltve: 2013, március 6 - 12:52 Frissítve: 2013, március 6 - 12:58

A Debrecen elleni találkozót törött járomcsonttal végigjátszó Koszó Balázs már túl van a műtéten, azonban a védő szerint a hatalmas duzzanat miatt biztosan késni fog az előzetesen a Győr elleni bajnokira kalkulált visszatérése.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Mint arról a csakfoci.hu beszámolt a Kecskemét védőjének, Koszó Balázsnak a Debrecen elleni mérkőzés 2. percében eltört a járomcsontja. A Pököskey Péterrel ütköző bekk ennek ellenére végigjátszotta a 0-0-ra végződő találkozót. A 24 éves játékos már túl van a műtéten, jelenleg pedig azért dolgozik, hogy mihamarabb visszatérhessen a pályára.

– Nem számítottam ilyen nagy duzzanatra. Most várom, hogy lelappadjon, aztán kapok egy speciális maszkot. A műtét előtt bizakodóbb voltam a visszatérésemet illetően. Úgy gondoltam, hogy a március 16-ai, Győr elleni hazai bajnokin akár már pályára is léphetek. Most nem vagyok benne biztos – nyilatkozta a védő a baon.hu-nak. (FOTÓ: KECSKEMETITE.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

  • Vasárnap este a Sóstói Stadionban rendezik a 2015-ös magyar Szuperkupa döntőt, amelyet a Videoton és a Ferencváros vív meg egymással. A zöld-fehérek vezetőedzője, Thomas Doll elmondta, jó felkészülésen vannak túl, és az Európa Liga-meccs ellenére komolyan veszik a találkozót, a trófeának pedig tudna helyet szorítani a múzeumban. Bernard Casoni első meccsére készül a Videoton trénereként, és szeretné egyből egy trófeával indítani a fehérvári karrierjét. Gyömbér amondó, jobbak a Vidinél, míg Juhász szeretné otthon tartani a trófeát. Ezt várják a résztvevők.
    MA A TV-BEN: Chile-Argentína döntő a Copa Américán

Tartalom átvétel