Késhet a Kecskemét hősének visszatérése

Feltöltve: 2013, március 6 - 11:52 Frissítve: 2013, március 6 - 11:58

A Debrecen elleni találkozót törött járomcsonttal végigjátszó Koszó Balázs már túl van a műtéten, azonban a védő szerint a hatalmas duzzanat miatt biztosan késni fog az előzetesen a Győr elleni bajnokira kalkulált visszatérése.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Mint arról a csakfoci.hu beszámolt a Kecskemét védőjének, Koszó Balázsnak a Debrecen elleni mérkőzés 2. percében eltört a járomcsontja. A Pököskey Péterrel ütköző bekk ennek ellenére végigjátszotta a 0-0-ra végződő találkozót. A 24 éves játékos már túl van a műtéten, jelenleg pedig azért dolgozik, hogy mihamarabb visszatérhessen a pályára.

– Nem számítottam ilyen nagy duzzanatra. Most várom, hogy lelappadjon, aztán kapok egy speciális maszkot. A műtét előtt bizakodóbb voltam a visszatérésemet illetően. Úgy gondoltam, hogy a március 16-ai, Győr elleni hazai bajnokin akár már pályára is léphetek. Most nem vagyok benne biztos – nyilatkozta a védő a baon.hu-nak. (FOTÓ: KECSKEMETITE.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • 2

    Itthon Huszti Szabolcs, az egész világot tekintve Cristiano Ronaldo a legjobban fizetett labdarúgó – derül ki a magyar és az amerikai Forbes magazin összeállításából. Huszti évente 4 millió eurót (több mint 1,2 milliárd forintot) tehet zsebre a kínai Csangcsun Jataj játékosaként, ezzel Dzsudzsák Balázsnál és Szalai Ádámnál is többet keres. A Real Madrid csillaga ennél egy „picivel” többet kaszál, ő 80 millió amerikai dollárt kap évente, ezzel a világon a második legjobban kereső sportoló, Lionel Messi pedig a negyedik, majd 65 milliós keresetével.

  AJÁNLOTT CIKKEK
Tartalom átvétel