Maradona a francia bajnok edzője lehet

Feltöltve: 2013, március 6 - 11:56 Frissítve: 2013, március 6 - 12:03

Az argentinok legendájának, Diego Maradonának az ügynöke, Youssef Haijoub szerint 75 százalék az esélye annak, hogy az egykori klasszis nyártól a bajnoki címvédő Montpellier edzője legyen.

Kövess minket: Twitter   Facebook

A Ligue 1 megnyerése óta több kulcsjátékosát is elveszítő Montpellier-nek nem megy túl jól a most futó idényben. A jelenleg hatodik együttes ráadásul az idény végén elköszönhet sikeredzőjétől, René Girardtól is. A francia klub vezetése pedig Diego Maradona személyében igazi nagyágyút ültetne le nyártól az együttes kispadjára.

- 75 százalék esélyt látok arra, hogy Maradona a Montpellier edzője legyen. Maradona is szeretne a Montpellier-hez jönni, így nem látok problémát. Biztos vagyok benne, hogy a szponzorok is be fognak állni az üzlet mögé, így meg lesz majd hozzá a megfelelő anyagi háttér is. Le fogunk ülni az asztalhoz, és nagy valószínűséggel lesz tárgyalás Maradona és a klub elnöke között is. Diego egy harcos, ezért újra edzősködni szeretne – nyilatkozta a legenda ügynöke, Youssef Haijoub az InfoSport+-nak.

Maradona 2012 nyarán távozott az Al Wasl együttesétől, azóta pedig nem vállalt munkát.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

  • 6

    Mint ismeretes, az MLSZ célja, hogy a következő szezontól drasztikusan csökkentse az élvonalbeli mérkőzések számát a televízióban, amelyek a jövőben a közmédia új sportcsatornáján lesznek láthatóak. A tervezet szerint egy fordulóból mindössze két találkozó kerül csak majd képernyőre, így a jelenlegi szerződés alapján meccsenként 53 millió forintra számíthat a szövetség egy-egy találkozó közvetítése után. Ez a költség átszámítva Ausztriában 45 millióra, Romániában 34-re, míg Csehországban 17-re jön ki.

    MA A TV-BEN: Chile-Argentína döntő a Copa Américán

Tartalom átvétel