A legendás klub eladta stadionja nevét

Feltöltve: 2013, március 6 - 08:50 Frissítve: 2013, március 6 - 08:50

Csőd közeli állapot miatt a skót negyedosztályba visszaminősített Rangers szponzori szerződést írt alá a Sports Direct céggel, amely a megállapodás értelmében megkapja a labdarúgócsapat stadionjának névhasználati jogát. Annak az Ibrox Stadium-nek, amelybe 46 ezren járnak meccsenként. A negyedosztályban.

VIDEÓ: A keddi BL-gólok itt!

Kövess minket: Twitter   Facebook

A brit sajtó tudósítása szerint a Rangers eladta az Ibrox stadion névhasználati jogát a Sports Direct cégnek, amely a jövőben biztosíthatja a klub anyagi problémáinak jelentős mérséklését.

A következő szezonban életbe lépő szerződéshez nagy reményeket fűz az 54-szeres skót bajnok vezetősége.

- Úgy döntöttünk, hogy a Sports Direct kiemelt partnerünk lesz, és eladjuk nekik a stadion névhasználatát. Úgy gondolom, hogy a szurkolóink ezt meg fogják érteni, jelen helyzetben nem tehetünk mást – nyilatkozta Charles Green, a Rangers sportigazgatója.

A Rangersnek egyébként abból a szempontból nem aggódnia, hogy esetleg a negyedosztályban ragad, hiszen utcahosszal, 23 ponttal vezeti a bajnokságot. A szurkolók - aki egyébként hevesen ágáltak a névváltoztatás ellen - kitartása pedig példaértékű, hiszen 46 ezren járnak ki átlagban a hazai meccsekre, a legendás arénába, amely a jövőben tehát új nevet kap.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET


HOZZÁSZÓLÁSOK: KÖZLEMÉNY!

A hozzászólási lehetőség a fórumrendszer átalakításáig szünetel.

Hozzászólások

CÍMLAPON