Szerződést hosszabbíthat a Haladás Artnerrel

Feltöltve: 2013, március 5 - 21:48 Frissítve: 2013, március 5 - 21:54

Jelen állás szerint nem csak a nyárig lesz Artner Tamás a Haladás vezetőedzője: a szombathelyi klub többségi tulajdonosát, azaz a várost képviselő alpolgármester hosszabbítana a trénerrel.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Artner munkájával elégedett a többségi tulajdonos város képviselője, Marton Zsolt alpolgármester és mihamarabb meghosszabbítaná a szakember idény végén lejáró kontraktusát.

- Az elmúlt héten az öltözőben arról tájékoztattam a csapatot és a szakmai stábot, hogy a többségi tulajdonos önkormányzat nevében úgy döntöttem, meghosszabbítom Artner Tamás idény végén lejáró szerződését - mondta Marton Zsolt a haladas.hu-nak. - Persze ez egyelőre csupán szándék, hamarosan tulajdonosi taggyűlést tartunk, ahol a tulajdonostársakkal átbeszéljük a hosszabbítás részleteit. Emellett a szakmai stábbal is leülünk tárgyalni, de hangsúlyozom: az a határozott szándékom, hogy a jövőben is Artner Tamásnak hívják a Haladás vezetőedzőjét. Maximálisan elégedettek vagyunk Tamás munkájával, ilyen edzőre van szükségünk, aki ennyire a klub érdekeit képviseli és ennek hangot is ad. Ő mindenhol a Haladás érdekeit tartja szem előtt. Ráadásul nem egy vándormadár típusú tréner, nem turistáskodásnak fogja fel az edzői szakmát. Azt most még nem tudom megmondani, mennyi időre hosszabbítanánk vele, ez is a taggyűlés témája lesz – tette hozzá.

Artner Tamás természetesen szívesen ülne továbbra is a Haladás kispadján.

- Örülök neki, hogy a többségi tulajdonos - de úgy érzem a többiek is - pozítívan ítélik meg az elmúlt egy esztendő munkáját. Folyamatosan építjük a csapatot, közben átalakítjuk a keretet, új alapokra helyezzük az együttest. Célunk egy hosszútávon jó és ütőképes Haladás kialakítása – nyilatkozta Artner a klubhonlapnak. (FOTÓ: HALADAS.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • 2 gól, 10 sárga lap és 1 kiállítás - döntetlennel zárult hétfőn este az AS Roma és a Juventus szuperrangadója a Stadio Olimpicóban, a Serie A 25. fordulójában. Az olasz bajnokság tavaszi csúcsmeccsén a fővárosiak a 62. percben, Torosidis piros lapját követően ember-, egy perccel később pedig Tévez gyilkos szabadrúgásának köszönhetően gólhátrányba kerültek, de Keita egy fejessel egyenlíteni tudott. Az 1-1 után maradt a Juve kilencpontos előnye legmakacsabb üldözője előtt.

  AJÁNLOTT CIKKEK
Tartalom átvétel