Szerződést hosszabbíthat a Haladás Artnerrel

Feltöltve: 2013, március 5 - 22:48 Frissítve: 2013, március 5 - 22:54

Jelen állás szerint nem csak a nyárig lesz Artner Tamás a Haladás vezetőedzője: a szombathelyi klub többségi tulajdonosát, azaz a várost képviselő alpolgármester hosszabbítana a trénerrel.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Artner munkájával elégedett a többségi tulajdonos város képviselője, Marton Zsolt alpolgármester és mihamarabb meghosszabbítaná a szakember idény végén lejáró kontraktusát.

- Az elmúlt héten az öltözőben arról tájékoztattam a csapatot és a szakmai stábot, hogy a többségi tulajdonos önkormányzat nevében úgy döntöttem, meghosszabbítom Artner Tamás idény végén lejáró szerződését - mondta Marton Zsolt a haladas.hu-nak. - Persze ez egyelőre csupán szándék, hamarosan tulajdonosi taggyűlést tartunk, ahol a tulajdonostársakkal átbeszéljük a hosszabbítás részleteit. Emellett a szakmai stábbal is leülünk tárgyalni, de hangsúlyozom: az a határozott szándékom, hogy a jövőben is Artner Tamásnak hívják a Haladás vezetőedzőjét. Maximálisan elégedettek vagyunk Tamás munkájával, ilyen edzőre van szükségünk, aki ennyire a klub érdekeit képviseli és ennek hangot is ad. Ő mindenhol a Haladás érdekeit tartja szem előtt. Ráadásul nem egy vándormadár típusú tréner, nem turistáskodásnak fogja fel az edzői szakmát. Azt most még nem tudom megmondani, mennyi időre hosszabbítanánk vele, ez is a taggyűlés témája lesz – tette hozzá.

Artner Tamás természetesen szívesen ülne továbbra is a Haladás kispadján.

- Örülök neki, hogy a többségi tulajdonos - de úgy érzem a többiek is - pozítívan ítélik meg az elmúlt egy esztendő munkáját. Folyamatosan építjük a csapatot, közben átalakítjuk a keretet, új alapokra helyezzük az együttest. Célunk egy hosszútávon jó és ütőképes Haladás kialakítása – nyilatkozta Artner a klubhonlapnak. (FOTÓ: HALADAS.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

  • 2

    A Varsói Nemzeti Stadionban rendezték az Európa Liga idei szezonjának döntőjét, amelyen az ukrán Dnipro szerzett vezetést a Sevilla ellen a 7. percben. Az andalúzok fordítottak, de egy szabadrúgást követően ismét egyenlő volt az állás. A 73. percben Bacca döntötte el a döntőt, a Sevilla 3-2-re nyert, és megnyerte az EL trófeáját. A meccs hajrájában Matheus ájultan esett össze, 1-2 perc is eltelt, amíg életjelet adott a középpályás.

    MA A TV-BEN: Az Európa Liga döntője, Honvéd-Fradi

Tartalom átvétel