Szerződést hosszabbíthat a Haladás Artnerrel

Feltöltve: 2013, március 5 - 21:48 Frissítve: 2013, március 5 - 21:54

Jelen állás szerint nem csak a nyárig lesz Artner Tamás a Haladás vezetőedzője: a szombathelyi klub többségi tulajdonosát, azaz a várost képviselő alpolgármester hosszabbítana a trénerrel.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Artner munkájával elégedett a többségi tulajdonos város képviselője, Marton Zsolt alpolgármester és mihamarabb meghosszabbítaná a szakember idény végén lejáró kontraktusát.

- Az elmúlt héten az öltözőben arról tájékoztattam a csapatot és a szakmai stábot, hogy a többségi tulajdonos önkormányzat nevében úgy döntöttem, meghosszabbítom Artner Tamás idény végén lejáró szerződését - mondta Marton Zsolt a haladas.hu-nak. - Persze ez egyelőre csupán szándék, hamarosan tulajdonosi taggyűlést tartunk, ahol a tulajdonostársakkal átbeszéljük a hosszabbítás részleteit. Emellett a szakmai stábbal is leülünk tárgyalni, de hangsúlyozom: az a határozott szándékom, hogy a jövőben is Artner Tamásnak hívják a Haladás vezetőedzőjét. Maximálisan elégedettek vagyunk Tamás munkájával, ilyen edzőre van szükségünk, aki ennyire a klub érdekeit képviseli és ennek hangot is ad. Ő mindenhol a Haladás érdekeit tartja szem előtt. Ráadásul nem egy vándormadár típusú tréner, nem turistáskodásnak fogja fel az edzői szakmát. Azt most még nem tudom megmondani, mennyi időre hosszabbítanánk vele, ez is a taggyűlés témája lesz – tette hozzá.

Artner Tamás természetesen szívesen ülne továbbra is a Haladás kispadján.

- Örülök neki, hogy a többségi tulajdonos - de úgy érzem a többiek is - pozítívan ítélik meg az elmúlt egy esztendő munkáját. Folyamatosan építjük a csapatot, közben átalakítjuk a keretet, új alapokra helyezzük az együttest. Célunk egy hosszútávon jó és ütőképes Haladás kialakítása – nyilatkozta Artner a klubhonlapnak. (FOTÓ: HALADAS.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

  • Rafa Benítez szerint a Real Madrid annak ellenére a megfelelő úton jár, hogy kis híján leadott egy négygólos előnyt az ukrajnai BL-meccsén, az ellenfél román edzője szerint ráadásul mind a négy gólt ők rúgatták a spanyolokkal. Louis van Gaal aggódik az MU továbbjutása miatt, amit Németországban kellene most már kiharcolniuk, Zlatan Ibrahimovic az "ellenfél" szurkolóit méltatta, és kiderült, hogy a Juvenetus-City rangadón megtörtént a BL-idény eddigi talán legkínosabb jelenete.

    MA A TV-BEN: Kádárék és Nikolicsék EL-meccse

Tartalom átvétel