Ultimátumot kapott az MLSZ-től egy NB II-es csapat

Feltöltve: 2013, március 5 - 20:54 Frissítve: 2013, március 5 - 20:54

Rendkívüli ülést tartott kedden az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága. A testület 8 napot adott az NB II-es Vác FC-nek, hogy teljesítse a licencfeltételeket.

Kövess minket: Twitter   Facebook

A keddi ülésen megtárgyalták a Klublicenc Adminisztráció által készített jelentést a Dunakanyar Vác Kft-nél végzett helyszíni vizsgálatról – írja az mlsz.hu.

A testület határozatában felhívta a sportszervezet figyelmét, hogy 8 napon belül pótolja a feltárt, legalapvetőbb licencfeltételekre vonatkozó hiányosságokat, valamint kötelezte a klubot, hogy ugyanezen határidőn belül állítsa helyre a licenc előírásoknak megfelelő szabályos működést. A határidő lejáratát követően a bizottság haladéktalanul újabb ülést tart.

Mint ismeretes, rendkívüli licencvizsgálatot tartott múlt héten a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) illetékes testülete a másodosztályú csapatnál, és a jelen állás szerint előfordulhat, hogy a váciak nem játsszák le a tavaszi szezon NB II-es bajnoki mérkőzéseit. (FOTÓ: VACFC.COM)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • 2

    Két meccs, négy pont – Dárdai Pál pár hete ezt a célkitűzést adta meg a magyar válogatott kapcsán, utalva a görögök és a finnek elleni Eb-selejtezőkre, és hasonló a terv a Hertha következő két bajnokijára, az Augsburg és a Stuttgart ellenire – erről a magyar tréner németországi sajtótájékoztatóján beszélt. A fiatal szakember azt is elárulta, hogy klubja két utóbbi veresége közül az egyik után három napig nem aludt, a másik után viszont nem voltak ilyen problémái.

  AJÁNLOTT CIKKEK
Tartalom átvétel