34 milliós büntetést kapott az ittas Juve-csatár

Feltöltve: 2013, március 5 - 19:58 Frissítve: 2013, március 5 - 20:01

A koppenhágai bíróság 100 ezer font befizetésére kötelezte, valamint három évig eltiltotta a vezetéstől Nicklas Bendtnert, a Juventus csatárát, akit szombat éjjel ittas vezetésen értek a dán fővárosban.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Az olasz bajnoki címvédő Juventusnál kölcsönben szereplő Nicklas Bendtnert vasárnap hajnalban őrizetbe vette a koppenhágai hatóság, miután a forgalommal szemben ittasan vezetett a dán fővárosban.

A hírre reagálva a dán labdarúgó szövetség azonnal eltiltotta a 25 éves játékost a válogatott szerepléstől félévre, így a csatár kulcsfontosságú világbajnoki selejtező mérkőzésekről fog lemaradni.

Bendtnernek vétségéért természetesen a bíróság előtt is felelnie kellett. A dán csatár 100 ezer fontos bírságot kapott, valamint három évre felfüggesztették jogosítványát. Nicklas Bendtner a koppenhágai bíróság ítéletét követően csupán annyit mondott, ez volt élete legrosszabb napja.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • 2

    Itthon Huszti Szabolcs, az egész világot tekintve Cristiano Ronaldo a legjobban fizetett labdarúgó – derül ki a magyar és az amerikai Forbes magazin összeállításából. Huszti évente 4 millió eurót (több mint 1,2 milliárd forintot) tehet zsebre a kínai Csangcsun Jataj játékosaként, ezzel Dzsudzsák Balázsnál és Szalai Ádámnál is többet keres. A Real Madrid csillaga ennél egy „picivel” többet kaszál, ő 80 millió amerikai dollárt kap évente, ezzel a világon a második legjobban kereső sportoló, Lionel Messi pedig a negyedik, majd 65 milliós keresetével.

  AJÁNLOTT CIKKEK
Tartalom átvétel