34 milliós büntetést kapott az ittas Juve-csatár

Feltöltve: 2013, március 5 - 20:58 Frissítve: 2013, március 5 - 21:01

A koppenhágai bíróság 100 ezer font befizetésére kötelezte, valamint három évig eltiltotta a vezetéstől Nicklas Bendtnert, a Juventus csatárát, akit szombat éjjel ittas vezetésen értek a dán fővárosban.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Az olasz bajnoki címvédő Juventusnál kölcsönben szereplő Nicklas Bendtnert vasárnap hajnalban őrizetbe vette a koppenhágai hatóság, miután a forgalommal szemben ittasan vezetett a dán fővárosban.

A hírre reagálva a dán labdarúgó szövetség azonnal eltiltotta a 25 éves játékost a válogatott szerepléstől félévre, így a csatár kulcsfontosságú világbajnoki selejtező mérkőzésekről fog lemaradni.

Bendtnernek vétségéért természetesen a bíróság előtt is felelnie kellett. A dán csatár 100 ezer fontos bírságot kapott, valamint három évre felfüggesztették jogosítványát. Nicklas Bendtner a koppenhágai bíróság ítéletét követően csupán annyit mondott, ez volt élete legrosszabb napja.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

  • 2

    Csalódottan értékelt a Videoton BATE Boriszov elleni 1-1-es döntetlenjét követően a magyar csapat vezetőedzője, Bernard Casoni. A francia tréner úgy gondolja, megérdemelték volna a győzelmet, Ivanovszki pedig szerinte nem volt lesen a meg nem adott gólja előtt. A visszavágóval kapcsolatban elmondta, kényszerpályán mozognak, de van még remény a továbbjutásra, ehhez azonban értelemszerűen idegenben is gólt kell rúgni.

    MA A TV-BEN: Vidi-BATE, Barca-Chelsea

Tartalom átvétel