A Vidi 6-0-val kupaelődöntős - a Fradit is megbüntette az MLSZ

Feltöltve: 2013, március 5 - 18:49 Frissítve: 2013, március 5 - 18:49

A Videoton hivatalosan is a Magyar Kupa elődöntős mezőnyének tagja lett, miután az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén az elmaradt, Vác elleni negyeddöntőket két 3-0-val a fehérváriak javára írta. Büntetett is a grémium: a Lombard Pápa összesen 115 ezer forintot kénytelen befizetni rendezési hiányosságok, illetve egy labdarúgóval szembeni pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítése miatt. A Ferencváros is fizethet 50 ezret visszaesőként és szurkolói rendzavarások miatt.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Az MLSZ Fegyelmi Bizottságának keddi határozatai, az mlsz.hu híre alapján.

NB I:

Iszlai Bence (Haladás) 1, Anton Samper Jose Maria (Újpest) 1 és Takács Zoltán (Siófok) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Lombard - FTC mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és a vendég szurkolók rendzavarásai miatt a Lombardot 30.000 Ft, az FTC-t, mint visszaesőt, 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A bajnokságra érvényes versenykiírás megsértéséért a Paks, a Pécs és az Eger írásbeli figyelmeztetésben részesült.

A FEB a Lombardot labdarúgóval szembeni pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért 85.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Magyar Kupa:

A FEB az elmaradt Vác – Fehérvár és a Fehérvár – Vác MK mérkőzések 3-3 pontját 3-0 - 3-0 gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Fehérvár javára igazolja.

NB II:

Szabó Norbert (Orosháza) 1, Oláh Gergő (Tatabánya) 1, Pokorni Péter (Szolnok) 2 és Koncz Zsolt (Cegléd) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB az Orosházát nemzetközi mérkőzés rendezésével kapcsolatos előírás megsértéséért 30.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Borsi Csaba technikai vezető (Sopron) írásbeli megrovásban részesült, Terenyei Zsolt technikai vezető (Szolnok) a kispadtól és az öltözőtől 3 soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. (FOTÓ: VIDI.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

  • 1

    Módosíthatja az MLSZ a következő idényre szóló ajánlásait, amelyeket már az idei bajnoki kiírásban is komoly összeggel premizált a szövetség. Úgy tudjuk, az MLSZ elnökségének tervezete alapján tovább csökkenhet a bevethető külföldiek száma az NB I-ben a nemzetközi kupában induló klubcsapatoknál is, viszont ésszerű módon eltűnhet a sokak által kritizált esélyegyenlőtlenség. Jövőre is azt ajánlják majd a kluboknak, hogy legyen 20 éven aluli fiatal a pályán, igaz, az eredeti tervekkel ellentétben kettő helyett ismét csak egy hazai nevelésű tehetségnek kellene majd ott lennie a csapatban.

    MA A TV-BEN: Pályán a Real, a PSG és a Manchester United

Tartalom átvétel