Halvány remény: Még lehetnek szurkolók a magyar-románon

Feltöltve: 2013, március 5 - 18:26 Frissítve: 2013, március 5 - 20:29

A jövő héten dönthet a Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) arról, hogy felfüggeszti-e a nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) határozatát, amely szerint zárt kapuk mögött kell játszani a Magyarország-Románia világbajnoki selejtezőt, március 22-én, Budapesten. Ebben az esetben biztos, hogy ott lehetnének a szurkolók a Puskás Ferenc Stadionban.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Mint ismeretes, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfőn egy mintegy 40 oldalas keresetet nyújtott be a CAS-hoz, a FIFA zártkapus határozata ellen.

Az AP hírügynökség információi szerint a CAS a jövő héten dönthet arról, hogy felfüggeszti-e az intézkedést, ebben az esetben viszont valószínűleg csak a magyar-román vb-selejtező után születhetne végső és jogerős döntés az ügyben.
Így viszont a zártkapus büntetés – amennyiben jogerőre emelkedik – csak az észtek elleni, szeptemberi selejtezőn léphetne hatályba.

Ehhez persze az szükségeltetik, hogy a CAS valóban a felfüggesztés mellett döntsön a jövő héten.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

Hozzászólások

Címlapon

                                                                 

  • 15

    A Ferencváros 3-0-s sikere után Thomas Doll elégedetten értékelt és dicsérte csapatát, míg Kondás Elemér amiatt sajnálkozott, hogy a Debrecennek nem használta ki a helyzeteit. Bekő Balázs elmondása szerint bele fog betegedni, ha a DVTK hasonló meccseket játszik a jövőben is, Horváth zöldségleveshez hasonlította az MTK elleni találkozót, László Csaba pedig inkább nem foglalkozott a játékvezetővel. Csertői Aurélnek nem tetszett a csapata játéka, Nebojsa Vignjevic ellenben rendkívül boldog volt az Újpest győzelmét követően. Zoran Szpisljak amondó, a Békéscsabának helye van az NB I-ben, Marco Rossi pedig komoly kritikát fogalmazott meg a Honvéd-szurkolók felé, akiknek a stadionban kellene a csapatot biztatni, nem pedig kommentelgetni. Edzői értékelések.

    MA A TV-BEN: MTK-Vidi, Fradi-Loki, Dárdaiék a Bayern ellen, angol, spanyol, olasz bajnokik

Tartalom átvétel