Halvány remény: Még lehetnek szurkolók a magyar-románon

Feltöltve: 2013, március 5 - 19:26 Frissítve: 2013, március 5 - 21:29

A jövő héten dönthet a Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) arról, hogy felfüggeszti-e a nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) határozatát, amely szerint zárt kapuk mögött kell játszani a Magyarország-Románia világbajnoki selejtezőt, március 22-én, Budapesten. Ebben az esetben biztos, hogy ott lehetnének a szurkolók a Puskás Ferenc Stadionban.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Mint ismeretes, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfőn egy mintegy 40 oldalas keresetet nyújtott be a CAS-hoz, a FIFA zártkapus határozata ellen.

Az AP hírügynökség információi szerint a CAS a jövő héten dönthet arról, hogy felfüggeszti-e az intézkedést, ebben az esetben viszont valószínűleg csak a magyar-román vb-selejtező után születhetne végső és jogerős döntés az ügyben.
Így viszont a zártkapus büntetés – amennyiben jogerőre emelkedik – csak az észtek elleni, szeptemberi selejtezőn léphetne hatályba.

Ehhez persze az szükségeltetik, hogy a CAS valóban a felfüggesztés mellett döntsön a jövő héten.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

  • 1

    A szon.hu megyei lap beszámolója szerint Szpari új ügyvezetője, Ökrös András a szurkolói ankéton bejelentette: bizony – az MLSZ mellett persze – a klubnál is hibáztak akkor, amikor nem kapták meg az NB I-es licencet. A Győrből érkezett sportvezető arra engedett következtetni: logikusabb és időben benyújtott érveléssel megmenthető lett volna az élvonalbeli jog azok után is, hogy kicsúsztak a fizetési határidőből a Diego Balbinot-val szemben fennálló tartozás kapcsán. Az ankéton megemlítették, hogy kilenc játékost sikerült megtartani az NB I-ből, abban biztosak, hogy bajnokok lesznek, kérdés, hogy sírva nagy nevetve.

    MA A TV-BEN: Loki-Rosenborg, Real Madrid-Milan

Tartalom átvétel