Halvány remény: Még lehetnek szurkolók a magyar-románon

Feltöltve: 2013, március 5 - 19:26 Frissítve: 2013, március 5 - 21:29

A jövő héten dönthet a Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) arról, hogy felfüggeszti-e a nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) határozatát, amely szerint zárt kapuk mögött kell játszani a Magyarország-Románia világbajnoki selejtezőt, március 22-én, Budapesten. Ebben az esetben biztos, hogy ott lehetnének a szurkolók a Puskás Ferenc Stadionban.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Mint ismeretes, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfőn egy mintegy 40 oldalas keresetet nyújtott be a CAS-hoz, a FIFA zártkapus határozata ellen.

Az AP hírügynökség információi szerint a CAS a jövő héten dönthet arról, hogy felfüggeszti-e az intézkedést, ebben az esetben viszont valószínűleg csak a magyar-román vb-selejtező után születhetne végső és jogerős döntés az ügyben.
Így viszont a zártkapus büntetés – amennyiben jogerőre emelkedik – csak az észtek elleni, szeptemberi selejtezőn léphetne hatályba.

Ehhez persze az szükségeltetik, hogy a CAS valóban a felfüggesztés mellett döntsön a jövő héten.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • 34

    Joan Carrillo, a 10 győztes meccs után vereséget szenvedő Videoton vezetőedzője szerint a DVSC remek helyzetkihasználásának köszönhette a sikerét, és olyan hatékonysággal dolgoztak a debreceniek, ami még a Realnak vagy a Barcelonának sem mindig sikerül. Kondás Elemér szerint a fehérvári győzelemmel kint vannak a gödörből, és a formájukat a Fradi elleni rangadóra is átmentenék. Horváth Ferenc jósnőhöz vinné játékosait, Nebojsa Vignjevic pedig csak kívülről tűnt boldognak a győri 0-0-át követően. Edzői értékelések.

Tartalom átvétel