Az ötödosztályba igazol a Fradi volt csapatkapitánya

Feltöltve: 2013, március 5 - 20:28 Frissítve: 2013, március 5 - 20:31

Egy osztrák portál beszámolója szerint a helyi ötödosztályban, az SK Altheim együttesénél folytathatja pályafutását Rósa Dénes, a Ferencváros korábbi csapatkapitánya, volt válogatott középpályás.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Mint ismert, a Ferencváros korábbi játékosa befejezte idehaza a profi karrierjét, de még teljesen nem áll le a játékkal, több más játékoshoz hasonlóan ő is ausztriai alacsonyabb osztályú levezetéssel zárhat.

Az osztrák igaportal.at szerint Rósa Dénessel erősödhet az ötödik ligás SK Altheim együttese. A hírről beszámoló portál helyi szinten bombaigazolásként írja le a tízszeres magyar válogatott Rósa érkezését, amely azonban nem szokványos igazolás lesz.

Az Altheim egyik vezetője, Josef Lindlbauer elmondta, hogy a tervek szerint Rósa elsősorban a mérkőzésekre fog átmenni Ausztriába, edzéseken kevésbé vesz majd részt. Hozzátette ugyanakkor, hogy mindkét fél tisztában van vele, hogy ebben a megoldásban van rizikó, így, abban állapodtak meg, amennyiben úgy érzi akár a klub, akár a játékos, hogy nem működik a dolog, bármikor megszakíthatják az együttműködést.

Érdekesség, hogy Rósa annál a klubnál játszhat majd, ahol korábban Prukner László is tevékenykedett játékosként és edzőként. (FOTÓ: FTC.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

  • Vasárnap este a Sóstói Stadionban rendezik a 2015-ös magyar Szuperkupa döntőt, amelyet a Videoton és a Ferencváros vív meg egymással. A zöld-fehérek vezetőedzője, Thomas Doll elmondta, jó felkészülésen vannak túl, és az Európa Liga-meccs ellenére komolyan veszik a találkozót, a trófeának pedig tudna helyet szorítani a múzeumban. Bernard Casoni első meccsére készül a Videoton trénereként, és szeretné egyből egy trófeával indítani a fehérvári karrierjét. Gyömbér amondó, jobbak a Vidinél, míg Juhász szeretné otthon tartani a trófeát. Ezt várják a résztvevők.
    MA A TV-BEN: Chile-Argentína döntő a Copa Américán

Tartalom átvétel