Váratlan fordulat: Marad az ETO száműzött légiósa

Feltöltve: 2013, március 5 - 18:08 Frissítve: 2013, március 5 - 19:27

Egy évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését a Győri ETO horvát légiósa, Marko Dinjar, aki így visszakerült az első csapat keretéhez. A légiós korábban úgy nyilatkozott, hogy távozni szeretne Győrből és hogy Törökországba igazolhat, illetve azzal is tisztában volt, hogy döntése miatt aligha játszik majd az NB I-ben. Pintér Attila a második csapathoz is rendelte a középpályást, aki azonban a mai hír szerint meggondolta magát és marad az ETO-nál, így vissza is került az első osztályú kerethez.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Korábban Pintér Attila vezetőedző úgy döntött, hogy a tavaszi bajnoki meccseket csak azokkal a játékosokkal szeretné meghívni, akikre a reménybeli nemzetközi kupaszerepléskor is számíthat, így Marko Dinjar nem utazott el egyik edzőtáborba sem, hanem az NB II-es kerettel készült.

A légiós december végén, hazája egyik lapjának még a távozásáról beszélt.
- Három és fél éve szerepelek Magyarországon, 2013 nyarán azonban lejár a szerződésem, és nem akarok hosszabbítani. A magyarok szeretnék , ha maradnák, de úgy érzem, eljött az ideje, hogy klubot és országot is váltsak. Tudom, hogy ezzel azt is megkockáztatom, hogy esetleg nem léphetek nagyon pályára tavasszal – mondta a futballista a Glas Slavonije oldalán és arról is beszélt, hogy Törökországba igazolhat a nyáron.

Mostanra viszont változott a helyzet: az eto.hu beszámolója szerint a légiós 2014. június 30-ig meghosszabbította a szerződését és visszakerült az első csapatba. Az időközben kiadott mezszámát viszont már nem kapja vissza, az 5-ös mezt továbbra is Marián Had viseli, míg Dinjar a 3-as mezben játszik a tavaszi szezonban. (FOTÓ: ETO.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • 16

    Az a két csapat igazolt jól, amely alig igazolt, mégis mindketten esélyesek lehetnek a bajnoki címre, miközben a nagy átalakítás előtt álló, illetve azt már javában lebonyolító Videoton és Ferencváros az aranyra aligha jelentkezhet be - értékelte a nyár klubváltásait és az este rajtoló NB I-es idény esélyeit Csank János. A korábbi szövetségi kapitány a csakfoci.hu-nak ismét összefoglalta az élcsapatok, a nagy változásokat eszközlők és az újoncok piaci lépéseit illetve azok lehetséges következményeit. Szóba került a Gera-Leonardo "csere", a Vidi "magyarosítása", a Loki és az ETO erősítései, az Újpest felismerése és az a klub is, amely az Ajax-mintát követve léphet majd előre. A csakfoci.hu átigazolási összefoglalója Csank Jánossal.

    AKCIÓ: Pirlo, Neymar, Messi, Ronaldo - focikönyvek a vb alatt!

    MA A TV-BEN: A Loki újabb BL-selejtezője

Tartalom átvétel