Derbi: Nem kapott kegyelmet az Újpest légiósa - Solymosi fúj a Fradi-pályán

Feltöltve: 2013, március 5 - 17:29 Frissítve: 2013, március 6 - 00:13

Két fontos bejelentés is született a hétvégi Ferencváros-Újpest derbi kapcsán. Egyrészt kiderült, hogy a Paks ellen, erősen vitatható körülmények között kiállított újpesti hátvédet, a spanyol José María Antónt eltiltotta az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, így a bekk papíron nem játszhat az FTC ellen. A lilák ugyanakkor fellebbeznek, végső döntés csütörtökön születhet. Ugyancsak fény derült a rangadó játékvezetőjének kilétére is: e szerint Solymosi Péter fújja majd a sípot, aki 2010-ben az emlékezetes, 6-0-s meccset is vezette.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Kedd délután ülésezett az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, amely az Újpest FC és José María Antón által kért tárgyalás megtartása után egy bajnoki mérkőzésre tiltotta el az MVM-Paks elleni bajnoki első félidejében kiállított spanyol játékost – írja az ujpestfc.hu.

Az Újpest fellebbezett az ítélet ellen és a másodfokú döntés várhatóan csütörtökön születik majd meg, ekkor dől el, hogy Antón pályára léphet-e a Ferencváros elleni vasárnapi derbin.

Az MLSZ adatbankjának tájékoztatása szerint a játékvezető kilétére is fény derül a derbi kapcsán: az Üllői úton az a Solymosi Péter fújja majd a sípot, aki a 2010-es, 6-0-s újpesti győzelemmel véget ért rangadó kapcsán a támadások össztüzébe került, miután erősen vitatható módon állította ki Marek Heinzet az FTC-ből. (FOTÓ: UJPESTFC.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • 26

    Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője szerint csapata a Honvéd elleni találkozó első félidejében úgy futballozott, ahogy azt ő mindig is elképzelte, de a szünet után a Fradi nem mindig tudta hideg fejjel elviselni a rá nehezedő hazai nyomást. Marco Rossi számára elfogadhatatlan, hogy két erőteljes belső védője mellett ennyire éltek a vendégek a pontrúgásoknál, az olasz tréner úgy vélte, Leonardo nélkül azért nem volt akkora különbség a két csapat között. Szivics Tomiszláv bízott benne, hogy Murphy törvénye alapján Bacsa Patrik is betalál végre a Diósgyőrben, ez a 91. percben be is jött. Véber György minimum egy pontot "siratott" a hajrában elveszített kövesdi meccs után. Edzői értékelések.

    NEVEZZ: Focitorna: Közép-Dunántúliak figyelem - siess!

    MA A TV-BEN: Honvéd-Fradi, borsodi rangadó, Moyes pikáns meccse

Tartalom átvétel