Hivatalos: Futács Márkót kölcsönvette a Blackpool

Feltöltve: 2013, március 5 - 15:55 Frissítve: 2013, március 5 - 16:01

Az angol Championshipben szereplő Leicester City egy hónapra kölcsönadta Futács Márkót a szintén másodosztályú Blackpool csapatának.

Kövess minket: Twitter   Facebook

A 23 éves magyar csatárt Paul Ince vezetőedző külön kérésére igazolta le a Blackpool. Az egykori angol válogatott játékost február 18-án nevezték ki a Blackpool élére, ám a csapat az új trénerrel a soron következő három bajnokin is gólképtelen maradt. Futács Márkó az idei szezonban eddig 12 alkalommal lépett pályára a Championshipben, és kétszer volt eredményes. Futács akár már a keddi Birmingham elleni idegenbeli bajnokin debütálhat új klubjában.

- Régóta szerettem volna elmenni kölcsönbe, de eddig nem engedett el a klubom, most viszont rábólintott az edző, hogy egy hónapra átigazoljon a Blackpool – kezdte a magyar támadó. - Örültem neki, hiszen Paul Ince edzővel élmény lesz a közös munka, rövid idő alatt is sokat tanulhatok tőle. Angliában ugyebár szokás, hogy rövid időre szerződtetik a játékost az egyesületek, fura helyzet ez, hiszen nincs idő beilleszkedni, rögvest teljesíteni kell. Persze, nem barátokat szerezni megyek, a játéklehetőség vonzott. Annak nincs sok értelme, hogy a Leicester padját koptatom, így viszont lesz négy bajnoki, amin bizonyíthatok. Kedden a cserék közé neveznek, remélem, a szombaton, a Watford otthonában már a kezdőben kapok helyet. Nincs jó formában a Blackpool, nyilvánvalóan azért néztek ki, mert gólokat remélnek tőlem. Jó lenne, ha sikeres hónap elé néznék, hiszen amennyiben menne a futball, a Leicester is várná, hogy visszatérjek – s talán jobban számolna velem az edző – zárta Futács.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET


HOZZÁSZÓLÁSOK: KÖZLEMÉNY!

A hozzászólási lehetőség a fórumrendszer átalakításáig szünetel.

Hozzászólások

CÍMLAPON

                                                                 

  • A Bundesliga 20. fordulójában a Dárdai Pál irányította Hertha BSC 0-0-s döntetlent játszott a Dortmund együttesével. A magyar tréner csapata ezzel megszakította a sárga-feketék nagy sorozatát, akik ezt megelőzően zsinórban 26 mérkőzésen legalább egyszer betaláltak. Szalai Ádám végig a pályán volt a Hannover vesztes meccsén, csakúgy, mint Huszti Szabolcs, aki megszerezte első gólját az Eintracht Frankfurt színeiben, de csapata így is 4-2-re kikapott.

    MA A TV-BEN: Dárdaiék meccse, angol rangadó