Bale: Nem hasonlítok Cristiano Ronaldóhoz

Feltöltve: 2013, március 5 - 14:47 Frissítve: 2013, március 5 - 14:52

A Tottenham walesi szélsője, Gareth Bale nem kívánja Cristiano Ronaldo játékstílusát utánozni. A londoni csapat sikeres bajnoki szereplésének kulcsfigurája úgy érzi, nem kell őt máshoz hasonlítani, hiszen meg van a saját maga egyénisége.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Gareth Bale karrierje legjobb szezonját produkálja a Tottenham csapatában. A walesi szélső 23 bajnoki mérkőzésen 15 gólt szerzett, és jelentős érdemei vannak abban, hogy klubja 27 fordulót követően harmadik helyen áll a Premier League-ben. Pályán betöltött szerepe, posztja, elképesztő gyorsasága és atletikus adottságai miatt a nemzetközi sajtó gyakran a portugál klasszis, Cristiano Ronaldo játékához hasonlítja Gareth Bale-t.

- Úgy gondolom, hogy mindenkit örömmel töltene el, ha a világ legjobbjaival emlegetik egy lapon. Rendkívül megtisztelő, ám nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. Nem utánozom Ronaldo játékát. Nekem is meg van a saját stílusom, és bár vannak hasonló tulajdonságaink, mégsem vagyunk egyformák - nyilatkozott az összehasonlítással kapcsolatban a 23 éves walesi játékos.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • 15

    Nebojsa Vignjevic, az Újpest mestere szerint a számszerű eredmény ellenére nem volt szoros a Vidi ellen elveszített meccsük. A fehérvári José Gomes kitért arra is, hogy tudja, mi jelenik meg a sajtóban róla és a csapatáról, de ez nem befolyásolja. Az ETO-t irányító Horváth Ferenc reméli, hogy a Loki még aggódhat, Kondás Elemér pedig nem volt elégedett a paksi iksszel. A Kaposváron veszítő Haladás szakvezetője, Artner Tamás egy meg nem adott büntetőt is hiányolt, Garami József pedig nevetségesnek látta együttese harmadik Kecskeméten bekapott gólját. Edzői nyilatkozatok.

    NEVEZZ: Focitorna: Közép-Dunántúliak figyelem - siess!

    MA A TV-BEN: Újpest-Vidi, Lombard-ETO

Tartalom átvétel