Bale: Nem hasonlítok Cristiano Ronaldóhoz

Feltöltve: 2013, március 5 - 13:47 Frissítve: 2013, március 5 - 13:52

A Tottenham walesi szélsője, Gareth Bale nem kívánja Cristiano Ronaldo játékstílusát utánozni. A londoni csapat sikeres bajnoki szereplésének kulcsfigurája úgy érzi, nem kell őt máshoz hasonlítani, hiszen meg van a saját maga egyénisége.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Gareth Bale karrierje legjobb szezonját produkálja a Tottenham csapatában. A walesi szélső 23 bajnoki mérkőzésen 15 gólt szerzett, és jelentős érdemei vannak abban, hogy klubja 27 fordulót követően harmadik helyen áll a Premier League-ben. Pályán betöltött szerepe, posztja, elképesztő gyorsasága és atletikus adottságai miatt a nemzetközi sajtó gyakran a portugál klasszis, Cristiano Ronaldo játékához hasonlítja Gareth Bale-t.

- Úgy gondolom, hogy mindenkit örömmel töltene el, ha a világ legjobbjaival emlegetik egy lapon. Rendkívül megtisztelő, ám nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. Nem utánozom Ronaldo játékát. Nekem is meg van a saját stílusom, és bár vannak hasonló tulajdonságaink, mégsem vagyunk egyformák - nyilatkozott az összehasonlítással kapcsolatban a 23 éves walesi játékos.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

Hozzászólások

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel