Edzőt váltott az Újpest a derbi előtt!

Feltöltve: 2013, március 5 - 11:40 Frissítve: 2013, március 5 - 13:52

Új edzővel lép pályára a derbin az Újpest. Jos Daerden ugyanis távozik a csapat éléről. Az együttest Marc Leliévre irányítja átmenetileg. A hivatalos tájékoztatás szerint közös megegyezéssel ért véget Daerden újpesti vezetőedzői korszaka.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Íme az Újpest hivatalos közleménye:

A mai naptól ideiglenesen Marc Leliévre irányítja a csapatot
A szombati szégyenteljes Paks elleni vereség kiértékelése után kedd reggel az Újpest FC vezetősége és Jos Daerden közös megegyezéssel úgy döntött, hogy a belga szakember nem folytatja vezetőedzőként a munkáját, de a klub alkalmazásában marad.

Amíg nem találjuk meg Jos Daerden megfelelő utódját, addig ideiglenesen a klub másodedzője, Marc Leliévre irányítja a csapat felkészülését.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • 10

    Semmiképpen sem veszteséges, nem is nullszaldós, sőt, nyereséges működtetést tervez az új Ferencváros-stadiont a jövőben működtető francia cég magyarországi leányvállalatának ügyvezetője, a zöld-fehérek korábbi válogatott védője, Szekeres Tamás. Az FTC jelenlegi fejlesztési igazgatója szerint amellett, hogy az üzemeltető által fizetett összeg a Fradi költségvetésének jelentős részét biztosítani fogja, a különböző, akár 12, akár 2000 fős rendezvényekből további pénzek is befolynak majd a klubkasszába.

    NEVEZZ: Focitorna: Közép-Dunántúliak figyelem - siess!

    MA A TV-BEN: Elődöntők az Európa Ligában

Tartalom átvétel