Edzőt váltott az Újpest a derbi előtt!

Feltöltve: 2013, március 5 - 10:40 Frissítve: 2013, március 5 - 12:52

Új edzővel lép pályára a derbin az Újpest. Jos Daerden ugyanis távozik a csapat éléről. Az együttest Marc Leliévre irányítja átmenetileg. A hivatalos tájékoztatás szerint közös megegyezéssel ért véget Daerden újpesti vezetőedzői korszaka.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Íme az Újpest hivatalos közleménye:

A mai naptól ideiglenesen Marc Leliévre irányítja a csapatot
A szombati szégyenteljes Paks elleni vereség kiértékelése után kedd reggel az Újpest FC vezetősége és Jos Daerden közös megegyezéssel úgy döntött, hogy a belga szakember nem folytatja vezetőedzőként a munkáját, de a klub alkalmazásában marad.

Amíg nem találjuk meg Jos Daerden megfelelő utódját, addig ideiglenesen a klub másodedzője, Marc Leliévre irányítja a csapat felkészülését.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • 11

    3-1-es MTK-sikerrel kezdődött a tavaszi szezon az NB I-ben, a vendégek vezetőedzője, Csertői Aurél szerint azonban a játékvezetőnek is nagy szerepe volt a vereségükben. A tréner Vadnai Dániel kiállítását kérte számon a bírón, és úgy érezte, végig nagy nyomás alatt kellett játszaniuk az MTK ellen. A hazaiak mestere, Garami József szerint az első félidőben voltak problémáik, ennek ellenére megérdemelten nyertek. Edzői nyilatkozatok.

  AJÁNLOTT CIKKEK
Tartalom átvétel