10 nap múlva már bontják a Fradi stadionját

Feltöltve: 2013, március 4 - 21:04 Frissítve: 2013, március 4 - 21:04

A futballstadion bontása jövő csütörtökön kezdődik meg, előtte egy nappal a Ferencváros és az osztrák Rapid Wien barátságos mérkőzést vív az arénában. A birkózócsarnokot ma búcsúztatták.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Szabadfogású serdülő rangsorversennyel búcsúztatják szombaton a Ferencváros birkózócsarnokát, melyet az Albert Flórián Stadionnal együtt lebontanak hamarosan.

"Ebben a hónapban végig ebben a csarnokban edzünk valószínűleg. A jövő még képlékeny, de ígéretünk van arra, hogy lesz helyünk" - mondta Sike András szakosztályvezető.

Az Üllői úti FTC-komplexumban 1971-ben adták át a birkózók termét, majd az épület 1988-ban nyerte el mai formáját.

A futballstadion bontása jövő csütörtökön kezdődik meg, előtte egy nappal a Ferencváros és az osztrák Rapid Wien barátságos mérkőzést vív az arénában. Az új stadion a tervek szerint 2014 őszére készülhet el (MTI/HVG.HU).

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

Címlapon

                                            

  • 17

    Az adatok tanúsága szerint 16136 néző látta a helyszínen az OTP Bank Liga 18. fordulójának mérkőzéseit, ez átlagban 2017 főt jelent. Mindez a zömében az ősz végén rendezett előző körhöz képest nagyon halvány, 2 százalékos emelkedést jelent, az őszi rajthoz képest viszont 27 százalékos esést. Az egész bajnokság második legalacsonyabb nézőszámát hozta az MTK-Paks csata 314 fővel - ha 17-tel kevesebben mennek ki, megdől a negatív rekord.

  AJÁNLOTT CIKKEK
Tartalom átvétel