10 nap múlva már bontják a Fradi stadionját

Feltöltve: 2013, március 4 - 22:04 Frissítve: 2013, március 4 - 22:04

A futballstadion bontása jövő csütörtökön kezdődik meg, előtte egy nappal a Ferencváros és az osztrák Rapid Wien barátságos mérkőzést vív az arénában. A birkózócsarnokot ma búcsúztatták.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Szabadfogású serdülő rangsorversennyel búcsúztatják szombaton a Ferencváros birkózócsarnokát, melyet az Albert Flórián Stadionnal együtt lebontanak hamarosan.

"Ebben a hónapban végig ebben a csarnokban edzünk valószínűleg. A jövő még képlékeny, de ígéretünk van arra, hogy lesz helyünk" - mondta Sike András szakosztályvezető.

Az Üllői úti FTC-komplexumban 1971-ben adták át a birkózók termét, majd az épület 1988-ban nyerte el mai formáját.

A futballstadion bontása jövő csütörtökön kezdődik meg, előtte egy nappal a Ferencváros és az osztrák Rapid Wien barátságos mérkőzést vív az arénában. Az új stadion a tervek szerint 2014 őszére készülhet el (MTI/HVG.HU).

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

  • 4

    A holland Go Ahead Eagles ellen akarna inkább játszani a bosnyák Zeljeznicar az Európa Ligában, ahol minden bizonnyal ott is lesz majd a balkáni gárda, amely 2-0-s előnyre tett szert idegenben máltai ellenfelével szemben. Ugyanakkor a bosnyákok is tudják, hogy sokkal nagyobb esély van arra, hogy a Ferencváros lesz majd a riválisuk, arról viszont fogalmuk sincs, hogy hol fogadhatják majd esetleg a zöldeket, mivel a július 23-i dátum foglalt a nemzetközi stadionjukban, köszönhetően egy koncertnek és egy bizonyos Dino Merlinnek.

    MA A TV-BEN: Kezdődik az U19-es Eb, Fradi TV

Tartalom átvétel