10 nap múlva már bontják a Fradi stadionját

Feltöltve: 2013, március 4 - 22:04 Frissítve: 2013, március 4 - 22:04

A futballstadion bontása jövő csütörtökön kezdődik meg, előtte egy nappal a Ferencváros és az osztrák Rapid Wien barátságos mérkőzést vív az arénában. A birkózócsarnokot ma búcsúztatták.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Szabadfogású serdülő rangsorversennyel búcsúztatják szombaton a Ferencváros birkózócsarnokát, melyet az Albert Flórián Stadionnal együtt lebontanak hamarosan.

"Ebben a hónapban végig ebben a csarnokban edzünk valószínűleg. A jövő még képlékeny, de ígéretünk van arra, hogy lesz helyünk" - mondta Sike András szakosztályvezető.

Az Üllői úti FTC-komplexumban 1971-ben adták át a birkózók termét, majd az épület 1988-ban nyerte el mai formáját.

A futballstadion bontása jövő csütörtökön kezdődik meg, előtte egy nappal a Ferencváros és az osztrák Rapid Wien barátságos mérkőzést vív az arénában. Az új stadion a tervek szerint 2014 őszére készülhet el (MTI/HVG.HU).

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

  • 16

    Thomas Doll és a Ferencváros hibátlan bajnoki rajtja a német szakember hazájában is "feltűnt" már, ennek kapcsán nyilatkozott egy helyi portálnak az FTC szakvezetője. A tréner érdekes összehasonlítást is tett, némi párhuzamot vonva csapata, illetve a Bayern és a Dortmund letámadásra épülő focija között, és arról is beszélt, mit hozhat a jövő számára. Doll egy dolgot kezel csak némi fenntartással Budapesten.

    MA A TV-BEN: Magyarország-Románia

Tartalom átvétel