Vác: A felszólítás megvolt, busz lesz, a Vidi-meccs nem biztos

Feltöltve: 2013, február 26 - 18:00 Frissítve: 2013, február 27 - 09:34

A csakfoci.hu értesülései szerint a Videoton elleni kupameccsen a szereplést megtagadó váci játékosok egyenként felszólítást kaptak a magát tulajdonosnak valló Héger József képviselőjétől, amelyben arra kötelezik őket, indokolják meg, miért nem léptek pályára. Úgy tudjuk, egyelőre nincs döntés arról, a csapat kiáll-e a szerdai visszavágón. Pikáns adalék, hogy a korábbi tulajdonos jelezte, hol és mikor várja az általa küldött busz a játékosokat, amely elszállítaná őket a szerdai kupamérkőzésre.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Mint arról szombaton délután beszámoltunk, a korábbi tulajdonos intézkedései elleni egyfajta tiltakozásként nem léptek pályára a Videoton elleni kupameccsen a Vác játékosai. Az ügynek azóta több fejleménye is volt, például az, hogy az MLSZ Versenybizottsága is vizsgálatot tartott, a mérkőzés elmaradásában megállapította a Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft. sportszervezet versenyügyi felelősségét és az iratok egyidejű megküldésével erről értesítette a Fegyelmi Bizottságot, amely szintén foglalkozik majd az üggyel.

De a jelek szerint a játékosok számára is következményekkel járhat az eset, ami egyelőre abban merült ki, hogy a magát tulajdonosnak valló Héger József magyarázatot vár a labdarúgóktól. Értesüléseink szerint ugyanis a váci játékosok felszólító levelet kaptak, amelyben haladéktalanul tudatniuk kell Héger jogi képviselőjével, milyen nyomós okuk volt arra, hogy nem léptek pályára.

Azt e helyütt illik megemlíteni, hogy a mérkőzés nem kizárólag a játékosok döntése miatt maradt el, ugyanis a találkozóra már nem volt érvényes versenyengedélye a stadionnak a korábbi tulajdonos és az önkormányzat közti viták hatására, így elvileg nem is tudták volna megrendezni a meccset, a stadion nem volt futballmérkőzés megrendezésére alkalmas állapotban (pl. a hálók és a teljes vonalazás hiánya miatt).

A visszavágóra szerdán 18 órakor kerülne sor. Úgy tudjuk, egyelőre nincs döntés arról, hogy ezt a mérkőzést is bojkottálja-e a csapat. Korábban elhangzott, jó az esély arra, hogy tavasszal már nem lép pályára az együttes, értesüléseink szerint nem zárható ki az, hogy kiáll a csapat Székesfehérváron, bár jelenleg erre a kisebb az esély.

Érdekes adalék az ügyhöz, hogy a korábbi tulajdonos az általa üzemeltetett váci honlapon jelezte a játékosoknak, honnan és mikor indul az a busz, amire fel kellene szállniuk, hogy útnak indulhassanak a fehérvári mérkőzésre. (FOTÓ: VIDI.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

  • 12

    Érthető okokból elégedetlen jelenlegi helyzetével Szalai Ádám, a német Hoffenheim támadója, aki egyelőre egy percet sem kapott edzőjétől az idényben. A magyar válogatottból is kimaradt csatár a Kickernek adott nyilatkozatában azt mondta, hogy ha a télig hasonlóképpen nem kap lehetőséget klubjánál, akkor el kell gondolkodnia a váltáson, mivel 27 évesen még nem akar felhagyni a focival.

    MA A TV-BEN: A magyar válogatott Eb-selejtezője

Tartalom átvétel