Az olaszok szerint a Honvéd kiszemeltje aláírt

Feltöltve: 2013, február 22 - 23:00 Frissítve: 2013, február 23 - 10:17

Olasz sajtóhírek szerint a Honvéddal korábban kapcsolatba hozott 1991-es születésű Nicola Canzian alá is írta szerződését a Honvéd együttesével, igaz, hivatalos megerősítés nincs az ügyben. Korábban a Honvéd nemzetközi igazgatója, Fabio Cordella beszélt egy baloldali védő lehetséges érkezéséről, az általa körülírt kiszemelt jellemzői pedig ráillenek Canzianra.

ÁTIGAZOLÁSOK: A Fradi holland válogatott védőt igazolhat - az utolsó utáni órák hírei itt!

Olaszországi sajtóértesülés szerint a Honvédban folytatja pályafutását az olasz balhátvéd, Nicola Canzian, aki a lanuovaferrara.gelocal.it szerint alá is írt a magyar klubhoz - hivatalos bejelentés ugyanakkor még nem történt az ügyben.

Korábban a Honvéd nemzetközi igazgatója, Fabio Cordella úgy nyilatkozott: "Még egy olasz játékost hozunk. 22 éves, a B ligában és a harmadosztályban futballozott, és az Atalantában nevelkedett" – ez a leírás pedig tökéletesen ráillik Canzianra, akivel kapcsolatban a napokban arról is írtak a kinti sajtóban, hogy már Magyarországon tartózkodik.

A Honvéd a télen több olasz játékost is megszerzett, Davide Lanzafame, Raffaele Albiciade, illetve Leandro Martinez is piros-feketében folytatja.

Szintén a Honvédot érintő és Olaszországból származó információ, hogy a fiatal Csábi Mihály kölcsönben a Hellas Veronához kerül, legalábbis ezt állítja a hellas1903.it.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

Hozzászólások

Címlapon

                                                                 

  • 15

    A Ferencváros 3-0-s sikere után Thomas Doll elégedetten értékelt és dicsérte csapatát, míg Kondás Elemér amiatt sajnálkozott, hogy a Debrecennek nem használta ki a helyzeteit. Bekő Balázs elmondása szerint bele fog betegedni, ha a DVTK hasonló meccseket játszik a jövőben is, Horváth zöldségleveshez hasonlította az MTK elleni találkozót, László Csaba pedig inkább nem foglalkozott a játékvezetővel. Csertői Aurélnek nem tetszett a csapata játéka, Nebojsa Vignjevic ellenben rendkívül boldog volt az Újpest győzelmét követően. Zoran Szpisljak amondó, a Békéscsabának helye van az NB I-ben, Marco Rossi pedig komoly kritikát fogalmazott meg a Honvéd-szurkolók felé, akiknek a stadionban kellene a csapatot biztatni, nem pedig kommentelgetni. Edzői értékelések.

    MA A TV-BEN: MTK-Vidi, Fradi-Loki, Dárdaiék a Bayern ellen, angol, spanyol, olasz bajnokik

Tartalom átvétel