Az olaszok szerint a Honvéd kiszemeltje aláírt

Feltöltve: 2013, február 23 - 00:00 Frissítve: 2013, február 23 - 11:17

Olasz sajtóhírek szerint a Honvéddal korábban kapcsolatba hozott 1991-es születésű Nicola Canzian alá is írta szerződését a Honvéd együttesével, igaz, hivatalos megerősítés nincs az ügyben. Korábban a Honvéd nemzetközi igazgatója, Fabio Cordella beszélt egy baloldali védő lehetséges érkezéséről, az általa körülírt kiszemelt jellemzői pedig ráillenek Canzianra.

ÁTIGAZOLÁSOK: A Fradi holland válogatott védőt igazolhat - az utolsó utáni órák hírei itt!

Olaszországi sajtóértesülés szerint a Honvédban folytatja pályafutását az olasz balhátvéd, Nicola Canzian, aki a lanuovaferrara.gelocal.it szerint alá is írt a magyar klubhoz - hivatalos bejelentés ugyanakkor még nem történt az ügyben.

Korábban a Honvéd nemzetközi igazgatója, Fabio Cordella úgy nyilatkozott: "Még egy olasz játékost hozunk. 22 éves, a B ligában és a harmadosztályban futballozott, és az Atalantában nevelkedett" – ez a leírás pedig tökéletesen ráillik Canzianra, akivel kapcsolatban a napokban arról is írtak a kinti sajtóban, hogy már Magyarországon tartózkodik.

A Honvéd a télen több olasz játékost is megszerzett, Davide Lanzafame, Raffaele Albiciade, illetve Leandro Martinez is piros-feketében folytatja.

Szintén a Honvédot érintő és Olaszországból származó információ, hogy a fiatal Csábi Mihály kölcsönben a Hellas Veronához kerül, legalábbis ezt állítja a hellas1903.it.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON