Szörnyű diagnózis: Véget ért a Chelsea csodagyerekének szezonja

Achilles-ín-szakadást szenvedett hétfőn este Callum Hudson-Odoi, az angol labdarúgó-bajnokságban negyedik Chelsea válogatott támadója, aki emiatt ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára.
Csakfoci Admin 2019. április 23., kedd 11:05
Achilles-ín-szakadást szenvedett hétfőn este Callum Hudson-Odoi, az angol labdarúgó-bajnokságban negyedik Chelsea válogatott támadója, aki emiatt ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. április 23., kedd 11:05

A 18 éves játékos a Burnley elleni 2-2-es döntetlen során sérült meg, felépülése biztosan hosszú időt vesz majd igénybe, így a londoni Kékek többek között az Európa-liga elődöntőjében sem számíthatnak rá. A londoni klub március végén közölte, az idén semmiképpen nem adják el az óriási tehetségként számon tartott futballistát, akit 2020 nyaráig köti szerződés a Chelsea-hez.

A Bayern München már a téli átigazolási szezonban is jelezte, hogy meg akarja szerezni Hudson-Odoit, de a németek érdeklődését az angol egyesület visszautasította.

A játékos ugyanakkor sajtóinformációk szerint már télen azt kérte, engedjék el.

A Chelsea az Európa-liga elődöntőjében az Eintracht Frankfurttal találkozik majd, a Premier League-ben pedig nagy versenyben van a Bajnokok Ligája-csoportkört érő harmadik és negyedik helyért. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz