Fizetési gondok Pápán - a Fradiból pótolhatják a távozó kulcsembert

Feltöltve: 2013, január 9 - 11:39 Frissítve: 2013, január 9 - 13:29

A csakfoci.hu információi szerint a Lombard FC Pápának több hónapos elmaradása van a játékosai felé. Ezzel kapcsolatban megkerestük Árki Gábor klubmenedzsert, aki honlapunkkal annyit közölt: ebbe nem szeretne belemenni, anyagi dolgokról nem nyilatkozik. Azt viszont elárulta, hogy a kölcsönben lévő Youcef Sekourt visszarendelte a Diósgyőr. Honlapunk úgy értesült: az egyik kiszemelt a helyére a ferencvárosi Busai Attila lehet.

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: A Fradi 3 próbajátékost vár - kattints!

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy a Lombard Pápa átmeneti financiális gondokkal küzd, a csapat tagjai az utóbbi hónapokban nem kaptak fizetést, vannak olyan labdarúgók, akik már a tartalékaikat is felélték és jelenleg kölcsönökből élnek. Ennek ellenére a játékosok megkezdték a téli felkészülést és becsülettel edzenek, de azt nem tudni, hogy mikor fogy el a türelmük.

Honlapunk természetesen megkereste Árki Gábort, a Lombard klubmenedzserét, aki a következőket közölte a pápai anyagi gondokkal kapcsolatban.

– Nem akarok ebbe belemenni, bármiről szívesen beszélek, de pénzről nem. Vannak klubok, ahol előfordulnak anyagi problémák és vannak, ahol nem, ez így működik Magyarországon – közölte a vezető a csakfoci.hu-val.

Információink szerint hónapokkal ezelőtt váltás volt a vezetésben, és a pénzügyi vonalat a tulajdonos fia, Bíró Péter viszi, de egy jó ideje már ő sem tud a játékosoknak mit mondani.

Árki azt elárulta honlapunknak, hogy a kölcsönben lévő marokkói-francia Youcef Sekourt a Diósgyőr visszarendelte Miskolcra, így rá tavasszal már nem számíthatnak. Honlapunk információi szerint a ferencvárosi Busai Attilával pótolhatják a távozó középpályást, de ezt nem erősítette meg a Lombard klubmenedzsere. (FOTÓ: VEOL.HU, GÁSPÁR GÁBOR)

ITT A CSAKFOCI.HU: 1-jétől új a nevünk! | Tedd a kedvencek közé! | Lájkold a Facebookon!

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

Hozzászólások

Címlapon

                                                                 

  • 8

    Bár a Standard Liége és az Újpest kapcsolata a belga klub korábbi többségi tulajdonosa, Roland Duchatelet távozásával papíron megszűnt, az üzletember fia és a lilák első embere, Roderick Duchatelet szerint az utánpótlás terén még kaphatnak segítséget hazájából. A fiatalok nevelésének terén egyébként is komoly változások mentek végbe Újpesten az elmúlt hónapokban, ehhez kaphatna újabb lökést Belgiumból a lila-fehér klub.

    MA A TV-BEN: Hangolódás az NB I-re, német, francia bajnoki

Tartalom átvétel